A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Проведення робочої зустрічі з органами місцевого самоврядування

Дата: 28.11.2019 12:28
Кількість переглядів: 717

Проведення робочої зустрічі з

органами місцевого самоврядування

Фото без опису

Фото без опису

       На початку листопада 2019 року за ініціативи  начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області Челнакової Ірини Олександрівни (Ирина Челнакова)  відбулася  робоча зустріч з головою Казанківської об’єднаної територіальної громади (Казанкывська громада) Асмоловим Олексієм Вікторовичем Олексый Асмолов) та головою Новолазарівської сільської ради Сапожніковою Раїсою Наумівною (Раиса Сапожникова).

         Присутніми обговорено вимоги діючого законодавства щодо організації та здійснення контролю за відбуванням адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт.  Суспільно корисні роботи – це новий вид адміністративного стягнення, що полягає у виконанні правопорушником оплачуваних робіт. Кошти, отримані боржником за виконання таких робіт, будуть спрямовуватися саме на погашення боргу за аліментами. Такі роботи є одним з методів впливу на несумлінних батьків, які можуть бути призначені  виключно у випадку  прострочення боржником сплати аліментів на дитину. Законодавчо визначено, що у разі ухилення порушника від виконання суспільно корисних робіт, він  підлягає притягненню до адміністративної відповідальності, а у разі злісного ухилення – до кримінальної відповідальності .

Ірина Челнакова роз’яснила відмінність суспільно корисних робіт від громадських робіт. Олексій Вікторович відзначив, що важливо  надавати порушникам, які відбувають суспільно корисні роботи на території громади,  таку можливість. На сьогоднішній момент отримали направлення до Казанківської селищної ради  двоє осіб, на яких накладено адміністративне стягнення  у вигляді суспільно корисних робіт. Підобліковані відбули 240 годин суспільно корисних робіт по благоустрою громади.

По закінченню робочої зустрічі присутніми вирішено посилити співпрацю між уповноваженим органом з питань пробації та органами місцевого самоврядування в напрямку ефективної взаємодії під час виконання  адміністративних стягнень. Адже, зміни, що відбулись у законодавстві в частині посилення прав захисту дітей, мають на меті підвищення відповідальності платників аліментів і недопущення виникнення заборгованості.

       

 

 

Челнакова Ірина Олександрівна

начальник Казанківського районного сектору

філії Державної установи «Центр  пробації»

в Миколаївській  області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь