A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання постійної комісії з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку

Дата: 18.11.2019 16:19
Кількість переглядів: 380

Сьогодні відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, яке провів голова комісії С. Дяченко. Також в роботі комісії взяли участь Казанківський селищний голова О. Асмолов, секретар селищної ради Л. Міненко, заступник селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна О. Шевчук, а також були запрошені представники закладів охорони здоров‘я В. Соколов та О. Момотенко.
Депутати розглянули проект рішення «Про делегування представників Казанківської селищної ради для роботи у складі Госпітальної ради Східного госпітального округу Миколаївської області». Варто зазначити, з 04 липня 2018 року функціонує Східний госпітальний округ Миколаївської області в складі всіх закладів охорони здоров’я, що забезпечують надання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги населенню, розміщених на території Баштанського, Снігурівського, Березнегуватського, Новобузького, Казанківського районів Миколаївської області. Члени комісії вирішили рекомендувати сесії селищної ради затвердити трьох представників нашої громади у раді Східного госпітального округу, а саме Казанківську громаду будуть представлять В. Соколов, О. Момотенко та І. Іванова. Також обговорили питання фінансування лікарні. Для проведення автономізації та укладення договору з Національною службою здоров‘я України Казанківській центральній районній лікарні виділені кошти для придбання 10 ноутбуків на суму 75000 гривень.
Заступник селищного голови О. Шевчук докладно доповіла щодо необхідності внесення змін до бюджетних призначень по головних розпорядниках коштів селищної ради, а саме спрямовано кошти депутатського фонду на придбання медичного обладнання Лагодівському фельдшерському пункту, на укріплення матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти громади, на придбання витяжної шафи для дошкільного закладу «Теремок» та інші видатки соціального спрямування.
Після детального обговорення усіх питань порядку денного члени постійної комісії вирішили рекомендувати раді розглянути на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь