Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

В.о. старости с. Миколаївка інформує…

Дата: 14.11.2019 11:31
Кількість переглядів: 542

Як повідомла в.о. старости с. Миколаївка С. Беспалько, в селі немає місця, де могли б зібратись мешканці, обговорити свої хатні справи, поспілкуватись, тому вона мріє про те, щоб в селі з‘явилось місце, де можна було б відмічати урочисті події, свята, весілля, дні народження. Знайшли приміщення і вже з початку листопада активно розпочались роботи. На даний час замінено 2 вікна на енергозберігаючі, пошпакльовано та пофарбовано стіни, відремонтовано підлогу, планують обшивати стелю, а також придбати меблі – столі і стільці. До кінця цього місяця планується завершити всі ремонтні роботи.
Також днями впорядковано територiю дитячого садка «Усмішка» пiсля ремонту опалювальної системи, а саме повністю замінено та утеплено центральну магістраль від котельні до адмінприміщення дитсадка. Директор ПП «Агро-3» Володимир Сатановський надав відповідну техніку.
Ось так за короткий термін зроблено чимало роботи і це є ще одним свідченням того, що в.о. старости С. Беспалько працює ініціативно, відповідально, з турботою про людей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь