A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

«Моя родина - там де калина, моя родина - Казанківщина єдина!»

Дата: 05.11.2019 12:59
Кількість переглядів: 1142

4 листопада, в день вшанування чудотворної Казанської ікони Божої Матері, мешканці та гості селища зібралися всі разом у районному будинку культури, щоб віддати належну шану малій Батьківщині – рідному селищу Казанка, де народилися і виросли, де вперше побачили синь українського неба і золоті розлоги пшеничних ланів. Тут ходили до школи, навчались розуміти добро і зло, тут вимовили найперші святі слова: мама, тато, Бог, Україна, хліб, любов, праця, віра… . Зі словами привітань до всіх присутніх звернувся Казанківський селищний голова Олексій Асмолов. У своєму виступі він підкреслив, що День селища – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма казанківцями, його святкує кожен, хто вважає селище своєю рідною домівкою: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди, а найбільша гордість – це, звичайно, його мешканці. Саме завдяки їх рукам творилася унікальна спадщина і історія. «Сьогодні ми з особливою вдячністю згадуємо всіх, хто творив історію нашого селища, збагачував його традиції, розбудовував, боронив від ворога та відроджував із попелу руїни. Доброї, щедрої, благословенної днини Вам, дорогі казанківці!», - сказав Олексій Асмолов. А потім кращим представникам нашої громади було вручено подяки. Цього дня на честь односельців та гостей селища звучало дуже багато добрих, теплих, щедрих побажань і гарних слів.
За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток селища та з нагоди відзначення 219-ої річниці селища Казанка оголошено подяку Бутьковському Павлу Станіславовичу, який працював на посаді Казанківського селищного голови з 1993 по 2010 рік. Павло Станіславович завжди користувався повагою й довірою казанківців, працьовитий, наполегливий, уважний до людей, делікатний в особистих питаннях.
За багаторічну сумлінну працю, відповідальне і добросовісне ставлення до своїх обов‘язків, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток селища оголошено подяку Перовській Людмилі Володимирівні, яка працювала секретарем Казанківської селищної ради з 1987 по 2018 рік, усім серцем і душею вболівала за процвітання нашого району і докладала для досягнення цієї високої мети всі свої знання, досвід та найкращі якості свого характеру.
За багаторічну самовіддану працю, вагомі трудові досягнення у виробництві сільськогосподарської продукції, професіоналізм, відданість справі, відповідальне і добросовісне ставлення до своїх обов‘язків, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток селища оголошено подяку колективу сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Відродження». Під керівництвом заслуженого працівника сільського господарства України Івана Івановича Чіпака товариство «Відродження» неодноразово визнавалось одним з кращих у Казанківському районі. А підтвердженням високих результатів праці колективу – це не тільки численні почесні грамоти обладміністрації і районної влади, а, в першу чергу, подяка від людей, в тому числі і за спонсорську допомогу, яка так вкрай необхідна бюджетній сфері району!
Також вручено Подяку колективу приватного підприємства АЮС-АГРО, родині Соловйова Сергія Дмитровича і Олени Антоніни разом з синами Юрієм і Олександром та їх родинам, які досягли значних успіхів у розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки, підвищенні культури землеробства, забезпечують не тільки жителів Казанківського району, а й за його межами; Лосю Володимиру Григоровичу, адже працювати на землі – це значить бути сильним, мудрим, мужнім. Саме ці риси характеру притаманні голові фермерського господарства «Деметра», власнику магазину сільськогосподарських запчастин «Степ» та голові Асоціації «Хлібороб Миколаївщини».
За сумлінну працю, високу професійність, вагомий внесок у розвиток галузі торгівлі селища та з нагоди відзначення 219-ої річниці селища Казанка оголошено подяку колективу магазину дитячих товарів «Шалун» - приватний підприємець Бутьковська Антоніна Володимирівна, яка разом зі своїм колективом ввічливо і швидко обслуговують покупців, а особливо малечу, щоб вони задоволені вийшли з магазину і ще не раз завітали до «Шалуна».
Оголошено Подяку колективу магазину продовольчих товарів «Базилік» - приватний підприємець Мартиросян Христина Сергіївна. Магазин «Базилік» по праву, можна назвати кращим в селищі. Тут працює молодий, згуртований колектив. Вони завжди уважні і привітні до покупців, доброзичливі і чуйні на прохання. Про таких людей кажуть: "Людина на своєму місці
Нагороджено приватного підприємця Мігун Вікторію Леонідівну. В березні цього року Вікторія Леонідівна відкрила продуктовий магазин «Кошик». Жодне замовлення покупця не залишає поза увагою, якщо немає товару – приймає замовлення і за добу, дві забезпечує всім необхідним своїх покупців.
За професійну майстерність, педагогічний талант, турботу про молоде покоління і безкорисливе добро, душевну щедрість, виховання учнів та з нагоди відзначення 219-ої оголошено подяку колективу Казанківського професійно-аграрного ліцею, директор Зубель Микола Миколайович. Казанківський ПАЛ в даний час, під керівництвом молодого директора, новатора та ентузіаста з професійної підготовки молоді, здійснює підготовку конкурентноспроможних робітників на сучасному ринку праці через широке впровадження соціального партнерства, новітньої техніки та сучасних технологій ведення сільського господарства, інноваційних технологій навчання та широкого застосування комп'ютерної техніки у навчально-виробничому процесі.
За багаторічну педагогічну працю, педагогічний талант, турботу про молоде покоління і безкорисливе добро, душевну щедрість, виховання учнів оголошено подяку Ковальчук Людмилі Петрівні, яка працювала в школі майже півстоліття. Це педагог з високим рівнем професіоналізму та педагогічної майстерності, адже щастя для педагога - бачити в своїх учнях позитивні результати своєї невтомної праці.
За багаторічну сумлінну і плідну працю, особистий вагомий внесок у розвиток народної хореографії, високу професіональну майстерність, активну участь в районних, обласних фестивалях, конкурсах оголошено подяку колективу народному ансамблю танцю «Водограй» Казанківського районного будинку культури, керівник Кусмолдінова Анастасія Миколаївна.
В історію „Водограю“ золотими літерами вписано славні перемоги. Цей цікавий творчий колектив приймає участь в престижних Всеукраїнських та обласних, районних конкурсах, фестивалях, святах.
За багаторічну самовіддану працю, вагомі трудові досягнення, значний внесок у розвиток соціальної інфраструктури, культури, високий професіоналізм, відданість справі, безкорисливе добро, душевну щедрість оголошено подяку Масловій Наталії Дмитрівні. Наталія Дмитрівна заслужений працівник культури України, Лауреат обласної відзнаки «Перлина Миколаївщини», волонтер року в галузі «Культура» 2018 року, творча особистість, яка щедро, з повною віддачею переймається збереженням духовності, самобутніх традицій народу, історією рідного краю.
За багаторічну сумлінну співпрацю в системі охорони здоров‘я, високий професіоналізм, відданість справі, досягнуті успіхи в роботі оголошено подяку колективу Комунального не комерційного підприємства «Казанківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Казанківської районної ради», директор Соколов Віталій Федорович. Тож щирі вітання районному центру первинної медико - санітарної допомоги, який очолює людина досвідчена і доброї душі!
За сумлінну працю, відповідальне і добросовісне ставлення до своїх обов‘язків, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток селища оголошено подяку приватному підприємцю, власниці салону краси «Манго» Королюк Вікторії Володимирівні. Салон краси «Манго» - це те місце, де ми відпочиваємо від турбот, а фахівці дбають про нашу красу.
За сумлінну працю, відповідальне і добросовісне ставлення до своїх обов‘язків, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток селища та з нагоди відзначення 219 річниці селища Казанка оголошено подяку приватному підприємцю Дронову Олегу Віталійовичу. Олег Віталійович працює водієм на маршруті смт Казанка ст Казанка з 2012 року. Виконує свою роботу бездоганно, за що йому щиро вдячні мешканці нашої громади.
У надзвичайно складних умовах доводиться працювати водіям автобуса рейсу Кривий Ріг - Троїцько-Сафонове, тож цілком заслужено було оголошено подяку від усієї нашої об’єднаної громади водіям Маслюку Володимиру Григоровичу і Шапорєву Константину Володимировичу.
Також цього дня казанківці та гості свята мали змогу переглянути презентацію фото-виставок «Фото-студія ЕРЕЗ» початок ХІХ століття, виставку-роздуми «Казанка вчора і сьогодні», старі фотографії «Дзеркало епохи». Великий інтерес викликала ця фото експозиція, адже багато присутніх мали змогу побачити, якою була наша Казанка, її люди багато років тому, і яким стало селище і його мешканці сьогодні. Родзинкою концертної програми став виступ молодіжного гурту «Inside cover band» з міста Херсона.
Ще раз зі святом вас, дорогі казанківці! Бажаємо миру в кожному домі, щастя в кожній родині, гармонії в кожному серці! Як літо переходить в щедру осінь, так нехай всі ваші починання та справи принесуть плоди, мрії здійсняться і щастя увійде у ваше життя сонячним світлом!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь