A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Святкове привітання

Дата: 04.11.2019 08:41
Кількість переглядів: 481

Шановні жителі Казанківської громади, дорогі земляки!
4 листопада селищу міського типу Казанка виповнюється 219 років з часу заснування. Це особливе свято, яке об‘єднує всіх, хто любить наш степовий край, тих людей, чиєю працею було все створено. Говорячи про сьогодення, ми віддаємо шану нашим славним попередникам, поваги сучасникам, відданість до нашого благодатного краю – малої батьківщини – Казанківщини, що виколисала й випестила не одне покоління своїх дітей.
Казанківська громада - територія з багатовіковою історією та чарівною природою, яка розташована на берегах річки Висунь, до складу якої входять мальовничі села, родючі поля найкращого у світі чорнозему. Це край з унікальною флорою і фауною, край унікального клімату із особливим степовим повітрям. А саме головне багатство, це наші люди – щедрі, добрі, талановиті. Адже саме завдяки їх старанним, умілим рукам, натхненній праці створюється матеріальне та духовне сьогодення і майбутнє нашої об‘єднаної територіальної громади, центом якої є сьогоднішня іменинниця – Казанка.
Селищна рада, депутатський корпус і я особисто докладаємо максимальні зусилля для того, щоб наше селище змінювалося на краще. Усі досягнення, якими багате селище Казанка, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У нас попереду ще багато важливих справ, спрямованих на всебічне покращення Казанківської територіальної громади, тож ми маємо об'єднатися у любові до нашої малої Батьківщини, працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує.
Нехай це сьогоднішнє свято принесе Вам та вашим родинам щастя, добробут та злагоду. Міцного здоров‘я, благополуччя, родинного затишку, радості, миру Вам та вашим близьким. Нехай живе наше рідне селище, народжуються та підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині.

З повагою
Казанківський
селищний голова Олексій Асмолов

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь