A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

До відома учнів та батьків!

Дата: 24.10.2019 15:10
Кількість переглядів: 436

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради повідомляє про особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2020 році.

Наказом Міністерства освіти і науки України від 11 травня № 635 «Деякі питання проведення в 2020 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти» встановлено, що зовнішнє незалежне оцінювання в 2020 році проводитиметься з 21 травня до 17 липня.
Відповідно до зазначеного наказу кожен зареєстрований учасник має право скласти тести не більше як із чотирьох навчальних предметів із затвердженого Переліку: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.
Учням , (слухачам, студентам) закладів загальної середньої освіти, професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які в 2020 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти, результати ЗНО з трьох навчальних предметів зараховуються як результати державної підсумкової атестації. Це такі предмети, як:
- українська мові і література (українська мова);
- математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття) (за вибором здобувача освіти);
- один із навчальних предметів із переліку: історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова (за вибором здобувача освіти).
До 30 квітня 2020 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.
Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з математики і завершиться 15 червня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 26 травня, з фізики — 28 травня, з іспанської, німецької, французької мов — 1 червня, з англійської мови — 2 червня, з історії України — 4 червня, з біології — 9 червня, з географії — 11 червня.
Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 24 червня 2020 року.
У 2020 році здобувачі повної загальної середньої освіти, яким результат зовнішнього оцінювання з іноземної мови має зараховуватися як оцінка за державну підсумкову атестацію, отримують її за результатами виконання завдань:
- рівня стандарту, якщо вивчали відповідний навчальний предмет на рівні стандарту;
- рівня стандарту та профільного рівня, якщо вивчали відповідний навчальний предмет на профільному рівні.
Результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури (української мови), математики або історії України (період ХХ – початок ХХІ століття) можуть зараховуватися як результати атестації для студентів закладів вищої освіти, які скористалися правом повторного складання ДПА у формі ЗНО.
Наказом Міністерства освіти і науки України від 9 липня 2019 року № 947 «Про підготовку до проведення в 2020 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти» затверджено Календарний план підготовки та проведення в 2020 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти.
Відповідно до наказу реєстрація (перереєстрація) осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 3 лютого до 24 березня 2020 року.
УВАГА !!! Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 17 березня 2020 року.
До 30 квітня 2020 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.
Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 24 червня 2020 року.
Зміст сертифікаційних робіт відповідатиме програмам зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженим наказами Міністерства освіти і науки України від 26 червня 2018 року № 696, від 20 грудня 2018 року № 1426.
(http://testportal.gov.ua/2019/…/04/shho-vidomo-pro-zno-2020/ , http://testportal.gov.ua/…/vidomi-terminy-provedennya-zno-…/)

Завідувач методичним кабінетом відділу освіти молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради Дяченко Н.В.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь