Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулись урочисті заходи з нагоди Дня захисника України

Дата: 11.10.2019 15:35
Кількість переглядів: 569

Сьогодні, 11 жовтня, у святковому, затишному залі районного будинку культури зібралась громада, щоб засвідчити свою повагу всім, хто носить військову форму і відзначити – День захисника України. Це свято патріотів нашої держави, які зараз знаходяться на передовій, захищаючи нашу свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Казанківський селищний голова Олексій Асмолов щиро і сердечно привітав усіх, хто носить звання захисника України, хто в той чи інший час віддав свою відвагу, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Побажав міцного здоров‘я, родинного затишку, добра і миру.
Хвилиною мовчання вшанували пам‘ять героїв усіх часів, які віддали свої життя за наше мирне майбутнє. Також відбулось покладання квітів до Меморіального комплексу та поклонного Хреста землякам – борцям за свободу і територіальну цілісність України.
За героїзм та мужність, проявлені при захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України на території проведення антитерористичної операції, війсково-патріотичне виховання молоді та з нагоди відзначення Дня захисника України нагороджено грамотами Казанківської селищної ради:
Лощиніна Андрія Вячеславовича – учасника АТО, заступника голови громадської організації « Казанківський районний союз ветеранів та учасників антитерористичної операції»:
Зеля Євгена Миколайовича - учасника АТО, солдата Казанківського районного комісаріату;
Терновського Віталія Вікторовича - учасника АТО;
Дідуха Сергія Миколайовича – учасника АТО.
Святковий концерт підготували та провели працівники РБК та місцеві аматори сцени.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь