A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Вчилися будувати діалог в колективі

Дата: 09.10.2019 13:08
Кількість переглядів: 540

Сьогодні у приміщенні Казанківської селищної ради радник з питань комунікації Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування Юлія Почебут провела навчальний тренінг «Налагодження внутрішньої комунікації». Головна мета тренінгу - побудова взаємокомунікації в колективі, як запобігти емоційному вигоранню, випробовування комунікації в кризових ситуаціях. На початку заходу Юлія Почебут привітала присутніх та побажала всім учасникам успішно пройти тренінг, щоб здобуті знання ефективно використовувати у щоденній роботі, також розповіла про стан реформи децентралізації на Миколаївщині, виклики та перспективи.
Учасники семінару вчителі, педагоги організатори, практичні психологи закладів освіти об‘єднаної громади мали змогу ознайомитись з новими методами роботи з покращення комунікації в колективі, як покращити внутрішній клімат у середовищі однодумців та досягти поставленої мети, вчилися застосовувати новітні технології. Також мова йшла як правильно підготуватись до кризових ситуацій і як запобігти їм, як створити план дій на випадок кризи і що робити в такій ситуації.
Враження від участі у тренінгу залишились тільки позитивні. Спікер заходу Юлія Почебут провела тренінг доступно і на високому професійному рівні, навчання було корисне і продуктивне. Надзвичайно дружня атмосфера сприяла успішності тренінгу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь