Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Привітали вчителів з професійним святом - Днем працівників освіти

Дата: 03.10.2019 16:26
Кількість переглядів: 637

Сьогодні, 3 жовтня, зі сцени районного будинку культури з нагоди Дня працівників освіти Казанківський селищний голова О. Асмолов привітав освітян громади з їх професійним святом – Днем працівників освіти. Учитель – одна з найбільш відповідальних, шанованих професій, це наполеглива, натхненна праця, яка вимагає максимум уваги, різнобічних знань, любові до дітей, величезного терпіння, і, звичайно ж, вірності своїй професії. У своєму виступі О. Асмолов зокрема зазначив, що люди, які вибрали таку професію, заслуговують на велику повагу, пошану і любов. Бути вчителем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця і сьогодні селищна рада робить багато, щоб освітні послуги були якісними, а умови навчання для дітей були зручними. Побажав всім міцного здоров‘я, успіхів у нелегкій справі та вручив Подяки селищної ради за сумлінну працю, відповідальне і добросовісне ставлення до своїх обов‘язків, особистий внесок у підготовку закладів освіти до нового навчального року Коржову Миколі Івановичу, начальнику групи з центрального господарського обслуговування закладів і установ освіти виконавчого комітету Казанківської селищної ради, за сумлінну працю, відповідальне і добросовісне ставлення до своїх обов‘язків водіям шкільних автобусів Троїцько-Сафонівського ліцею Гурову Геннадію Валентиновичу, Єлісєєву Євгену Миколайовичу, Сірому Миколі Валентиновичу, водіям шкільних автобусів Новоданилівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бондару Володимиру Анатолійовичу та Пристаю Володимиру Васильовичу, водію шкільного автобуса Михайлівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Русанову Олександру Валентиновичу, завгоспу Троїцько-Сафонівського ліцею Довгій Алевтині Святославівні.
Начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому Казанківської селищної ради О. Лука теж привітав колег з професійним святом, та зазначив, що завдяки самовідданій, подвижницькій справі та високому професіоналізму розвивається наш освітній заклад, і це заслуга кожного, заслуга всього колективу, усієї учительської родини. Побажав всім міцного здоров‘я, подальшого творчого зростання, невичерпної наснаги й оптимізму,
а також нагородив Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді Гончаренко Лілію Суренівну, вчителя початкових класів Михайлівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Вручено Подяку Міністерства освіти і науки України Гордійчуку Сергію Тимофійовичу, керівнику гуртка Казанківського Будинку дитячої та юнацької творчості. Грамотою департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, творчий підхід до навчання і виховання підростаючого покоління та за підсумками атестації 2018-2019 навчального року нагороджені: Лука Олександр Богданович, вчитель трудового навчання Казанківського ЗЗСО №2, Кот Ольга Миколаївна, вчитель початкових класів Казанківського ЗЗСО №1, Скрипник Лариса Леонідівна, вчитель історії Казанківського ЗЗСО №4, Терещенко Катерина Іванівна, вчитель української мови Казанківського ЗЗСО №4, Сідорченко Аліна Василівна, вчитель географії Казанківського ЗЗСО №4. За вагомий особистий внесок у справу національно-патріотичного виховання учнівської молоді, за якісну організацію та проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Грамотою відділу освіти молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради нагороджено Рибенка Едуарда Олександровича, інспектор з питань молоді та спорту відділу освіти виконавчого комітету Казанківської селищної ради.
Потім відбулась цікава концертна програма, де всі присутні отримали великий заряд енергії та чудовий, веселий настрій!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Більше світлин можна побачити на сторінці у facebook 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь