A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

День ветеранів та людей похилого віку

Дата: 01.10.2019 15:20
Кількість переглядів: 542

В Казанківській громаді відзначили День ветеранів та людей похилого віку
1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана. Відзначають цей день і у нашій об‘єднаній громаді. Сьогодні, на території парку «Левада» відбулась зустріч з найповажнішою частиною нашого суспільства, мета якої нагадати всім про людський обов‘язок бути турботливими і милосердними. Учасників заходу привітали Казанківський селищний голова О. Асмолов, голова райдержадміністрації О. Жорова, керуючий справами райради Ю. Хіль, голова районної організації ветеранів М. Ризук. З добрими й теплими словами до найповажніших гостей нашої громади звернувся Казанківський селищний голова О. Асмолов, який зазначив, що головне завдання селищної ради - підтримувати людей поважного віку, створювати такі умови, щоб ці люди відчували підтримку та турботу, щоб вони завжди відчували себе корисними і потрібними. «Старше покоління, це люди, без яких неможливо було б наше власне існування. Це стовпи життєвого досвіду і мудрості, на яких тримається кожна сім‘я, хранителі вогнища кожного будинку» - зазначив у своєму виступі О. Асмолов. Побажав всім міцного здоров‘я на всі роки і довгого життя на радість всій родині.
За невтомну енергію, багаторічну сумлінну працю, активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, Дня ветерана оголошено подяку голові первинної організації ПП «Нива» Штукан Тетяні Федорівні, голові ветеранського клубу «Калинонька» Задерецькій Валентині Павлівні, голові первинної організації ветеранів с. Великоолександрівка Мирошніченко Галині Григорівні, голові первинної організації ветеранів с. Троїцько-Сафонове Вишнивецькій Вірі Іванівні, голові первинної організації ветеранів СТОВ «Відродження» Позняковій Стефанії Миколаївні. Голова районної організації ветеранів М. Ризук висловила щиру подяку селищному голові О. Асмолову та директору територіального центру соціального обслуговування О. Шевельовій за взаєморозуміння, підтримку та плідну співпрацю з районною організацією ветеранів у вирішенні соціально-побутових проблем ветеранів Казанківщини. Потім усіх охочих частували різноманітними смачними стравами, а працівники культури підготували цікаву концертну програму.
Гості свята були дуже зворушені та вдячні за таку чудову можливість зібратися разом, поспілкуватися, згадати минуле і тому не шкодували слів подяки усім, хто зробив та організував таке чудове свято.
Варто зазначити, що розпорядженням селищного голови із бюджету селищної ради виділено кошти та придбано 230 продуктових наборів для ветеранів та людей похилого віку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь