A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Нарада з директорами закладів освіти

Дата: 27.09.2019 14:53
Кількість переглядів: 485

     Сьогодні, 27 вересня 2019 року, в залі засідань відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради відбулася нарада з директорами закладів освіти.

      На початку наради начальник відділу освіти, молоді та спорту О. Лука ознайомив присутніх із порядком денним. Крім того Олександр Богданович озвучив питання, які розглядалися на нараді керівників органів управління освітою територіальних одиниць Миколаївської області 20.09.2019, зокрема щодо оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти, організації ліцензування, освоєння субвенції з державного бюджету, створення додаткових місць у закладах дошкільної освіти та інше.

     Про підготовку закладів освіти до опалювального періоду 2019 - 2020 року доповів начальник відділу освіти О. Лука.

      Економіст відділу І. Жорова розповіла про дотримання фінансово-бюджетної дисципліни та освоєння лімітів.        

      Про стан виконавської дисципліни та застосування нової Інструкції з діловодства в закладах загальної середньої освіти проінформувала інспектор з контролю та діловодства відділу освіти О. Садова.                                     

      Головний спеціаліст відділу І. Вергелес акцентувала увагу присутніх на  застосуванні державної мови в освітньому процесі, на виконанні статті 30 Закону «Про освіту» щодо інформаційної відкритості закладів освіти та організації різних форм здобуття освіти.

     Виконувач обов’язки директора ІРЦ Н. Паланіч ознайомила із забезпеченням права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття освіти, проведенням комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, наданням психолого-педагогічної допомоги та системного кваліфікованого супроводження.

     Головний спеціаліст відділу І. Вергелес розповіла про дотримання вимог  законодавства щодо організації харчування в закладах загальної середньої освіти.

     Про забезпечення підручниками здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти, замовлення підручників, які у 2019 році будуть видаватися за кошти державного бюджету, доповіла методист методичного кабінету відділу освіти Г. Шкуріна.

      Інспектор з кадрових питань відділу освіти Н. Янова зосередила увагу присутніх на  основних аспектах атестації педагогічних працівників у 2019-2020 н.р.

      Завідувач методичного кабінету Н. Дяченко ознайомила з особливостями організації та змінами в порядку проходження курсової перепідготовки педагогічних працівників.  

 У ході засідання керівники закладів освіти озвучили проблемні питання

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь