A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась 17 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

Дата: 26.09.2019 13:10
Кількість переглядів: 932

Сьогодні, 26 вересня, відбулась 17 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання. Відкрив сесію Казанківський селищний голова Олексій Асмолов. В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули 40 питань, з яких 26 земельних.
Депутати внесли зміни до Стратегічного плану розвитку громади на 2018-2020 роки, затвердили програму організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт на території селищної ради на 2019-2020 роки, в якій передбачено проблеми, на розв‘язання яких і спрямована програма, також завдання та заходи, ресурсне забезпечення, фінансування видатків за напрямами. З метою забезпечення конституційного права дітей на достатній життєвий рівень та покращення матеріального забезпечення дітей у випадках примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів, депутати затвердили Порядок організації відбування порушниками адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт. Одноголосно підтримали проект рішення «Про затвердження Регламенту відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Казанківської селищної ради». Регламент визначає порядок організації роботи центру, порядок дій адміністраторів, державних реєстраторів та інших працівників відділу, їх взаємодії із суб‘єктами надання адмінпослуг.
З метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства та належної організації роботи відділу освіти, молоді та спорту створено комісію з передачі в оперативне управління та на баланс відділу освіти закладів дошкільної освіти об‘єднаної громади. Прийняли безоплатно в комунальну власність Казанківської селищної ради обладнання для інклюзивно-ресурсного центру з балансу комунального закладу «Центр фінансово-статистичного моніторингу, матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів» Миколаївської обласної ради зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області. Внесли зміни до структури та штатної чисельності апарату селищної ради. Враховуючи висновки постійних комісій ради внесли зміни до Програми розвитку культури громади на 2019-2020 роки, а саме 4 розділ доповнено новим пунктом «Виготовлення та встановлення пам‘ятників, пам‘ятних знаків та меморіальних дошок на території Казанківської селищної ради», а також внесли зміни в структуру та штатну чисельність працівників закладів культури селищної ради.
В ході пленарного засідання ради кожен депутат мав можливість висловити власну думку, ставити запитання, вносити конструктивні пропозиції.
Засідання сесії пройшло злагоджено та організовано, з усіх винесених на розгляд сесії питань порядку денного депутати Казанківської селищної ради ухвалили відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь