A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відкриття фінальних змагань XVІ обласної Спартакіади серед працівників закладів освіти

Дата: 23.09.2019 10:34
Кількість переглядів: 556

18 вересня 2019 року у м. Миколаєві на стадіоні парку Перемоги відбулося урочисте відкриття фінальних змагань XVІ обласної Спартакіади серед працівників закладів освіти, яка організована та проведена спільно Миколаївським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Миколаївською обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки України.

Серед 21 команди, а це більше 500 працівників закладів освіти Миколаївської області урочисто на доріжки стадіону вийшла й наша команда Казанківської громади у складі 22 працівники закладів освіти Казанківської селищної ради, яких вітали: директор департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Удовиченко Олена Олександрівна, головний спеціаліст Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Гаєвська Ніна Гаврилівна.

Піснею «Ода спорту» учасників Спартакіади привітала солістка народної вокальної студії Миколаївського Будинку вчителя Наталя Ковальова. Танцювально-хореографічну постановку «На палубі» учасникам заходу подарували учні зразково-хореографічної студії «Пірует» Миколаївського міського Будинку вчителя, керівник Марина Чумак.

По завершенню урочистостей працівники розпочали спортивну боротьбу за першість з настільного тенісу, міні-футболу, шахів та волейболу. По закінченню дводенних змагань наші учасники показали гарні результати з різних видів, а команда з волейболу посіла 4 місце серед команд  закладів освіти Миколаївської області.

Заступник голови Миколаївської обласної організації Профспілки працівників освіти України Горощенко Володимир Федорович та начальник Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки Кулішов Олександр Юрійович нагородили переможців та призерів грамотами, медалями, кубками Миколаївської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь