Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Накладатимуть штрафи на тих, хто палить рослинні та побутові відходи

Дата: 20.09.2019 15:02
Кількість переглядів: 490

Зважаючи на збільшення в літньо-осінній період випадків порушення природоохоронного, санітарного законодавства та законодавства у сфері благоустрою населених пунктів, з метою запобігання погіршення якості атмосферного повітря та стану благоустрою, розроблено комплекс карантинних заходів на території з карантинним режимом по амброзії полинолистій. Інспекція з благоустрою селищної ради здійснює рейди по селищу з метою виявлення вогнищ амброзії полинолистої та вживає низку організаційних та практичних заходів по ліквідації . Так було виявлено кілька порушників і проведено з ними попереджувальну та роз’яснювальну роботу. Під час своїх наступних виїздів комісія складатиме адмінпротоколи і порушники змушені будуть платити штраф. До речі, вже складено кілька адмінпротоколів. Тож, шановні мешканці, бережіть своє здоров’я та гаманець!
Для інформування інспекції з благоустрою про випадки спалювання рослинних чи побутових відходів телефонуйте на номер Казанківської селищної ради 9-15-32.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь