A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Представлено нового очільника Миколаївщини

Дата: 20.09.2019 10:26
Кількість переглядів: 547

У четвер, 19 вересня, помічник Президента України Андрій Єрмак представив очільника Миколаївщини Олександра Стадніка.
«Миколаївська область дуже важлива для України і ми дуже гарно сьогодні знаємо всі ті проблеми, які є. Віримо, що сьогоднішні призначення будуть вирішувати проблеми Миколаївської області. Ні для кого не секрет, що область є однією з найбільш криміногенних, проблем дуже багато. Ви про це знаєте, і про це говорив Президент, коли перебував з робочою поїздкою. Безумовно ми хочемо, щоб ті люди, які отримують сьогодні ці високі посади з першого дня, не чекаючи і не витрачаючи часу, приступили до роботи і почали виконувати свої обов’язки і вирішувати проблеми. Ці проблеми, це, в першу чергу – дороги. Я думаю, що новий губернатор протягом місяця підготує програму по відновленню доріг у Миколаївській області. Це корупція, з якою ми боремося в Україні. Як Президент неодноразово говорив, що ми маємо дві війни – одна на сході України, і друга – війна з корупцією. Безумовно дуже важливо, щоб Миколаївщина стала тим місцем, куди почнуть заходити інвестиції, а для цього ми повинні зробити відповідний клімат і атмосферу, щоб українські та іноземні інвестори почали вірити, вкладати гроші», - відзначив помічник Президента України Андрій Єрмак.
Виконуючи доручення Президента України Володимира Зеленського він зачитав указ президента про призначення головою Миколаївської облдержадміністрації Стадніка Олександра Васильовича.
Олександр Стаднік висловив подяку Президенту за надану довіру та підтримку.
«Хочу звернутися до всіх і сказати одне – часи, які були до сьогоднішнього дня минули. Є завдання саме звичайне, яке несе за собою людяність, чесність, гідність. Хочу нагадати, що ми всі сьогодні стоїмо на початку нової історії. Я розумію, що дуже важкий буде шлях, але за всіма завданнями ми відповідаємо, насамперед, перед собою. Пріоритет для мене це всі люди, які мешкають в державі. Для мене немає своїх, чужих. Для мене є пріоритет, як казав Президент Володимир Зеленський – кожен з нас Президент. Отже, хочу закликати всіх відійти від старих принципів і почати з себе», - наголосив Олександр Стаднік.
Він також відзначив, що посилено працюватиме у напрямку боротьби з кримінальною ситуацією в області.
«Хочу сказати всім з першого дня – часи кримінального минулого міста Миколаєва (ред. минули), я зроблю все з командою, яка може бути стара, може бути нова. Судити ви будете не по гарним словам, а судити будете по вчинкам», - сказав Олександр Стаднік.
В робочій зустрічі взяв участь Казанківський селищний голова Олексій Асмолов.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь