Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

З днем рятівника

Дата: 17.09.2019 14:52
Кількість переглядів: 526

Привітали всіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони Казанківщини з професійним святом – Днем рятівника

Сьогодні, 17 вересня, в районному будинку культури Казанківський селищний голова Олексій Асмолов привітав працівників мужньої професії, рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони Казанківської громади з професійним святом – Днем рятівника. Це люди сильні духом, які цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Побажав усім міцного здоров‘я, всіляких гараздів, побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів, та зазначив, що самовідданість і мужність, які працівники цивільного захисту проявляють за екстремальних умов, рятуючи життя людей, населені пункти, підприємства й установи, підтверджують високе звання рятувальника. А також привітав і ветеранів, які створювали і розбудовували службу та виховали не одне покоління рятувальників. Ці люди заслуговують особливу повагу та вдячність. Для всіх нас їх професійний досвід є запорукою подальшого удосконалення нашої роботи та забезпечення відмінних її результатів.
За значний внесок у справу цивільного захисту населення територій від надзвичайних ситуацій, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов‘язків та з нагоди відзначення Дня рятувальника оголошено Подяку Казанківської селищної ради старшому лейтенанту цивільного захисту, начальнику караулу 17 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області Долині Ігорю Олеговичу та прапорщику служби Головіну Дмитру Валерійовичу.
На завершення урочистостей колектив районного будинку культури подарував рятувальникам святковий концерт.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь