A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась чергова 16 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

Дата: 15.08.2019 16:11
Кількість переглядів: 558

15 серпня відбулась чергова 16 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання. Відкрив сесію Казанківський селищний голова О. Асмолов. В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули 30 питань, з яких 24 земельних. Депутати заслухали заступника селищного голови О. Шевчук щодо необхідності внесення змін до бюджету на 2019 рік, а саме за рахунок Володимиріської ОТГ інклюзивному центру виділено 10000 гривень на огорожу та 10157 гривень на помічника вихователя гуманітарної гімназії. За рахунок власних коштів виділено 31 тисяча гривень на опалення у музичній школі, 10000 на водопостачання територіальному центру, 11000 гривень на придбання телемедичного обладнання для Казанківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. За рахунок депутатських коштів М. Абрамова та О. Коніщук виділено кошти в сумі 28000 гривень на придбання балансиру «Базіліо» в кількості 2 штуки, дитячого будиночку «Сонечко», каруселі з рулем для облаштування території в міському клубі №1, 30000 на придбання котла під тверде паливо дошкільному закладу в с. Дмитро-Білівка, в т. ч. за рахунок залучення коштів депутата О. Косталана, 212310 гривень на проведення реконструкції системи газопостачання та вузла обліку витрат природного газу топкової Новоданилівської школи, 26542 гривні на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію системи газопостачання та вузла обліку витрат природного газу топкової Троїцько-Сафонівської школи, 178 480 гривень на придбання дитячого спортивно-ігрового майданчика, який буде встановлено в парку відпочинку «Левада». 
В рамках реалізації Концепції "Нова українська школа" виділено 73000 гривень на придбання комп’ютерної техніки для початкової школи, а саме ноутбук, 9 ксероксів, 9 ламінаторів. Також залучені депутатські кошти на проведення робіт по освітленню в селі Миколаївка депутата В. Казиміра – 20000 грн., на виконання робіт по зовнішньому освітленню в селі Миколаївка депутата І. Сідорова - 20000 гривень, депутата С. Дяченка та О. Владімірової на облаштування тротуару по вулиці Миру в смт Казанка в сумі 40000 грн., депутата Л. Міненко на проведення робіт по благоустрою по вулиці Слов‘янська смт. в Казанка в сумі 2500 грн., депутата О. Коніщук – 5000 грн. та депутата М. Абрамова – 5000 грн. на облаштування паркових лавок. 
Завідувач сектором культури та туризму Н. Пихтіна ознайомила депутатів з розділами Порядку встановлення плати за навчання в Комунальному закладі «Музична школа Казанківської селищної ради», яким визначено механізм встановлення плати, та які категорії учнів, мають право на пільги. 
Депутати затвердили Положення про сектор з питань соціального захисту населення Казанківської селищної ради, яким визначено загальні положення, основні завдання та функції.
У зв‘язку з кадровими змінами виникла необхідність внести зміни до складу комісії з питань надання адресної матеріальної допомоги, депутати одноголосно підтримали запропоновані зміни. 
Відповідно до клопотання в.о. старости Т. Сай та у зв‘язку з виявленням на території селищної ради безхазяйного рухомого майна, взято на баланс рухоме майно, а саме чавунну трубу, довжиною 3000 м., (непрацюючий водопровід), розташований між с. Михайлівка та с. Козлівка.
З метою забезпечення ефективності використання комунального майна депутати погодили проект рішення «Про передачу в оперативне управління комунальному підприємству «ДоброБуд» Казанківської селищної ради» майна, яке належить до комунальної власності Казанківської селищної ради». Також представив присутнім керівника підприємства «ДоброБуд» Казанківської селищної ради» Горобця П.М. та головного бухгалтера Федотову О.М.
Селищний голова О. Асмолов ознайомив депутатів із зверненням до Прем‘єр-міністра України В. Гройсмана щодо фінансування освітньої галузі (текст цього звернення читайте нижче). 
В ході пленарного засідання ради кожен депутат мав можливість висловити власну думку та вносити конструктивні пропозиції. 
В обговоренні порядку денного взяли активну участь депутати Г. Мкртчан, О. Коніщук, В. Дорошенко. Засідання чергової 16 сесії пройшло злагоджено та організовано, з усіх винесених на розгляд сесії питань порядку денного депутати Казанківської селищної ради ухвалили відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Цю та інші новини Ви можете побачити на сторінці Facebook Казанківської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь