A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Проведення робочої зустрічі з представниками установи виконання покарання

Дата: 27.05.2019 08:42
Кількість переглядів: 751

       Нещодавно відбулася робоча зустріч начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області підполковника внутрішньої служби Челнакової Ірини Олександрівни з старшим інспектором з питань підготовки до звільнення відділу соціально-виховної та психологічної роботи Державної установи «Казанківська виправна колонія № 93»(@Державна установа Казанківська виправна колонія № 93, лейтенантом внутрішньої служби Зайцевою Анастасією Юріївною (@Анастасія Зайцева,

      На нараді було  обговорено вимоги Наказу Міністерства юстиції України  від 03.04.2018 року № 974/5/467/609/280 «Про затвердження  Порядку взаємодії установ виконання покарань, уповноважених органів з питань пробації та суб’єктів соціального патронажу під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк». Також були обговорені питання щодо налагодження взаємодії при реалізації заходів пенітенціарної пробації. Запорукою зниження рівня рецидивної злочинності є рівень взаємодії між державними органами.  Установа виконання покарань співпрацює із уповноваженим органом з питань пробації   в підготовці осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк, до звільнення з метою трудового і побутового влаштування таких осіб після звільнення за обраним ними місцем проживання. Адже момент звільнення засудженого має досить важливе значення для нього, оскільки він стикається з рядом проблем, які самотужки вирішити не просто. І ось тут на допомогу приходить служба пенітенціарної пробації, яка своїм прямим обов’язком допомагає особі, яка звільняється від відбування покарання у виді обмеження волі чи позбавлення волі на певний строк. Тобто створюється більш ефективна система соціальної підтримки звільнених осіб.

       За результатами зустрічі був визначений напрямок спільних дій та алгоритм співпраці, з метою належного виконання повноважень та результативної взаємодії для подальшої ефективної співпраці, дієвої соціальної адаптації та запобіганню рецидивної злочинності колишніх засуджених.

 

Челнакова Ірина Олександрівна

начальник Казанківського районного сектору

філії Державної установи «Центр  пробації»

в Миколаївській  області

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь