A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Звернення громадян станом на 28.12.2018

Дата: 20.05.2019 16:13
Кількість переглядів: 734

Станом на 28.12.2018 до відділу освіти, молоді та спорту надійшло 11 звернень від громадян. Вирішено позитивно – 11. Відповіді надано без порушення відведених термінів.

У зверненнях порушено питання: сімейна та гендерна політика. Захист прав дітей – 1, освіта, наукова, науково-технічна, інноваційна діяльність та інтелектуальна власність – 6, інше – 4.

Повторні звернення – відсутні.

З метою покращення роботи зі зверненнями громадян у відділі освіти, молоді та спорту вживаються заходи щодо забезпеченням реалізації конституційних прав громадян на письмове звернення та особистий прийом, обов’язкове одержання обґрунтованої відповіді відповідно до Закону України «Про звернення громадян» та вимог Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» шляхом створення умов для участі заявників у перевірці поданих ними заяв чи скарг, надання можливості ознайомитися з матеріалами перевірок відповідних звернень; посилення контролю за ходом розгляду звернень громадян та дотримання термінів розгляду; притягнення винних осіб у встановленому порядку до відповідальності, у тому числі до дисциплінарної, за неналежне виконання службових обов’язків щодо розгляду звернень громадян.

З метою вдосконалення роботи із зверненнями громадян та організації систематичних зустрічей із населенням для вивчення нагальних питань й вирішення питань на місцях, відділом освіти, молоді та спорту видано наказ від 22.11.2018 № 85 « Про затвердження графіка проведення особистого прийому громадян начальником відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради» відповідно до якого щосереди з 8.00 до 16.00 проводиться особистий прийом громадян начальником. Графік особистого прийому громадян розміщено на інформаційному стенді в приміщені відділу освіти, молоді та спорту, на сайті Казанківської селищної ради та відповідне оголошення висвітлено в районній газеті «Голос Казанківщини» від 01.12.2018 № 95 (10 247).

27.03.2019 відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради з ряду питань серед яких розглянуто і проаналізовано стан роботи зі зверненнями громадян за підсумками 2018 року.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь