A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Турбота про пенсіонерів

Дата: 20.05.2019 15:03
Кількість переглядів: 566

16 травня в приміщенні центральної районної бібліотеки відбулося чергове засідання слухачів «Університету третього віку» територіального центру соціального обслуговування, на якому було проведено навчання по факультетам «Літературно-художній», «Цікавий світ», «Краєзнавство», «Рукоділля». Розпочались заняття з «Літературно-художнього» факультету на тему «У війни не жіноче лице», який розповів слухачам про подвиги жінок у воєнні роки, про жінок-льотчиць «Нічні відьми», яких так боялися німці. «Цікавий світ» відкрив для слухачів цікаві, гарні та незвичні мости світу від яких захоплювало дух. Краєзнавчий факультет присвятили дню вишиванки, жінки потрапили у найдавніші часи, де зародилось це величне народне українське мистецтво. Вишивка палала кольорами на слайдах, від яких не можна було відвести очей, які зачаровували своєю неповторною красою. Факультет «Рукоділля» відкрив світ цікавих робіт, які виконані власноруч, це вазони для квітів, а також декор та оформлення підручними матеріалами.
Цікаву, корисну, пізнавальну програму для пенсіонерів підготували та провели бібліотекарі О.Буднік, Л. Пойда, а також психолог територіального центру соціального обслуговування В. Перевозчикова.
Цього дня працівники територіального центру надавали соціальні послуги особам похилого віку та інвалідам, які проживають на території сіл Новолазарівка та Великоолександрівка. Завідувач відділення соціальної допомоги вдома Т. Волинець відвідала підопічних вдома. Фахівець соціального захисту сім`ї, дітей та молоді В. Парнак відвідала родини, які опинились у складних життєвих обставинах. В приміщенні Новолазарівського будинку культури відбулося засідання слухачів «Університету третього віку», а перукарі С. Грек та О. Короленко надали безкоштовні перукарські послуги особам похилого віку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь