A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось виїзне засідання

Дата: 17.05.2019 11:47
Кількість переглядів: 700

Відбулось виїзне засідання обласного методичного об’єднання керівників гуртків художньо-технічного профілю закладів позашкільної освіти

15 травня Миколаївським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді спільно з педагогічним колективом Будинку дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради проведено виїзне засідання обласного методичного об’єднання керівників гуртків художньо-технічного профілю закладів позашкільної освіти на тему «Формування креативної особистості засобами художньо – технічної творчості». В заході взяли участь 14 педагогів позашкільної освіти області з науково –технічного напрямку.
Директор Будинку дитячої та юнацької творчості Л.М. Перова, в.о. начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту О.Б.Лука, головний спеціаліст С.С.Бондар, педагоги радо зустрічали гостей запашним українським короваєм, а юні вихованці підготували концертну програму – читали вірші, співали пісень.
На початку занять учасникам засідання була запропонована виставка робіт вихованців з художньо – технічного напряму позашкільного закладу. Відкрила нараду методоб’єднання методист Миколаївського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Л.М. Білецька, яка подякувала колективу Будинку дитячої та юнацької творчості за творчу і плідну працю, високу результативність участі в обласних та Всеукраїнських масових заходах. У своєму виступі щодо формування компетентностей, потрібних для успішної самореалізації дитини в суспільстві, висвітлила основні методи роботи, які допоможуть досягти успіху в цьому питанні. Також до учасників звернувся О.Б. Лука, побажав всім плідної праці, натхнення, творчості, невичерпної енергії та нових ідей. Л.М. Перова презентувала роботу педагогічного колективу та керівників художньо-технічного профілю О.А. Крижановської та В.Є. Городашиної, а також виставку робіт вихованців з художньо – технічного напряму. Побажала всім творчого натхнення, креативності в роботі. Л.М. Білецька в ході роботи презентувала методичний порадник «Сім способів розвитку творчого мислення дитини», в якому висвітлила теоретико – методичні основи розвитку креативного мислення вихованців. 
Практична частина засідання була проведена у формі педагогічної майстерні майстер-класу. Майстер – клас «Топіарій з гофрованого паперу» підготували та провели О.А. Крижановська і В.Є Городашина, керівники гуртків БДЮТ. О.А.Крижановська підготувала теоретичну частину майстер-класу, а також розповіла про розвиток творчого мислення, уяви, фантазії у дітей в ході виготовлення топіарія. В.Є.Городашина наочно показала та розповіла покрокове виконання топіарія.
Приймаючи участь в майстер-класі «Виготовлення квітів із холодного фарфору», який провела керівник гуртка декоративно-ужиткового мистецтва О.Г. Карпенко, учасники навчалися виготовляти квіти із холодного фарфору.
О.Г. Коцюк, керівник гуртка «Художньо-декоративні вироби із шкіри» станції юних техніків м. Южноукраїнська, провела цікавий майстер-клас «Проектування, виготовлення та художнє оформлення різноманітних виробів із шкіри».
За професіоналізм, творчу співпрацю, інноваційний підхід в роботі та формування творчої особистості засобами науково – технічної творчості, координатор заходу Л.М. Білецька оголосила Подяку педагогічному колективу БДЮТ. 
Методичне об’єднання пройшло в атмосфері доброзичливості та творчості. дже всі отримали радість живого спілкування, обмінялись досвідом роботи. Задоволені та щирі усмішки учасників краще усяких слів відображали настрій та актуальність даного заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь