Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Ми всі одна сім‘я – єдина ми родина!

Дата: 16.05.2019 14:48
Кількість переглядів: 660

Вчора в районному будинку культури було гамірно, весело, лунав дитячих сміх, присутні зібрались на свято Родини, яке було присвячено Дню матері та Міжнародному дню сім‘ї «Ми всі одна сім‘я – єдина ми родина!». Це свято – ще одна сходинка до сімейного зближення, до родинного єднання. Якщо міцніє хоч одна родина – міцнішою стає і наша Україна. Родина – стовбур міцного дерева, це батько й мати, бабусі і дідусі, це міцне коріння, адже сім‘я – це найдорожче для кожної людини. Цього дня з повагою і честю говороили про родини Крохи Віталія Івановича з смт Казанка, Осавчука Миколи Станіславовича з Миколаївки, Плєски Сергія Михайловича з Лагодівки, Шубович Івана Станіславовича з Романівки. Вони разом зі своїми синами стали справжніми патріотами, захисниками держави у надскладний для неї час. Згадували трудові династії підприємців, педагогів, лікарів, енергетиків, хліборобів. Вони є візиткою нашої громади, формують її позитивний образ. Дякували матерям-героїням за їхню працю у вихованні дітей. Варто зазначити, що на території нашого району проживає 44 шановані жінки - матері-героїні. Милі, добрі наші жінки, жінки-трудівниці, жінки-матері, жінки-бабусі цього теплого весняного дня отримували сердечні вітання з Днем матері. 
Всім берегиням нашої об‘єднаної громади низький уклін, здоров‘я вам, довгих років життя, здійснення сонячних материнських мрій і надій, вдячності від дітей, люблячих онуків, сміху, радості у ваших домівках, любові та добробуту! Хай Бог дає Вам сили, щасливої долі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь