Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Казанківці відзначили День Перемоги!

Дата: 10.05.2019 08:21
Кількість переглядів: 952

9 травня. 10 година ранку. Центр нашого селища. Тут зібрались люди, щоб святковою колоною рушити по вулиці Миру до найвизначнішого куточка нашого селища - меморіалу Загиблим Героям. Адже сьогодні ми всі разом відзначаємо свято Перемоги. 74 роки віддаляють нас від тієї переможної весни 1945, коли наші діди у жорстокій кровопролитній війні перемогли і врятували рідну землю від нацизму. Із Днем Перемоги, - говоримо ми сьогодні одне одному. Ми згадуємо тих, хто зробив це свято можливим. Ми говоримо ветеранам «дякуємо за життя», за Вашу мужність, за вашу звитягу, вашу силу і героїзм. Ми шанували, шануємо і будемо шанувати ратний подвиг героїв війни. 
З словами привітання до присутніх звернулись Казанківський селищний голова О. Асмолов, голова райдержадміністрації О. Жорова, голова районної ради В. Коніщук, голова районної організації ветеранів М. Ризук. У своєму виступі зокрема О. Асмолов щиро і сердечно привітав земляків із святом Перемоги, побажав міцного здоров‘я, тепла, затишку та мирного неба. «Багато з наших земляків за військову відвагу одержали в жорстоких боях державні нагороди. І сьогодні ми низько схиляємо голови пред тими, хто поклав своє життя на вівтар Великої Перемоги!», - наголосив селищний голова.
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув в роки Другої світової війни за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави. Біля меморіального комплексу пролунав святковий салют. Благочинний Казанківського району, протоієрей Сергій провів літію по загиблим воїнам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь