A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Казанківці відзначили День Перемоги!

Дата: 10.05.2019 08:21
Кількість переглядів: 928

9 травня. 10 година ранку. Центр нашого селища. Тут зібрались люди, щоб святковою колоною рушити по вулиці Миру до найвизначнішого куточка нашого селища - меморіалу Загиблим Героям. Адже сьогодні ми всі разом відзначаємо свято Перемоги. 74 роки віддаляють нас від тієї переможної весни 1945, коли наші діди у жорстокій кровопролитній війні перемогли і врятували рідну землю від нацизму. Із Днем Перемоги, - говоримо ми сьогодні одне одному. Ми згадуємо тих, хто зробив це свято можливим. Ми говоримо ветеранам «дякуємо за життя», за Вашу мужність, за вашу звитягу, вашу силу і героїзм. Ми шанували, шануємо і будемо шанувати ратний подвиг героїв війни. 
З словами привітання до присутніх звернулись Казанківський селищний голова О. Асмолов, голова райдержадміністрації О. Жорова, голова районної ради В. Коніщук, голова районної організації ветеранів М. Ризук. У своєму виступі зокрема О. Асмолов щиро і сердечно привітав земляків із святом Перемоги, побажав міцного здоров‘я, тепла, затишку та мирного неба. «Багато з наших земляків за військову відвагу одержали в жорстоких боях державні нагороди. І сьогодні ми низько схиляємо голови пред тими, хто поклав своє життя на вівтар Великої Перемоги!», - наголосив селищний голова.
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув в роки Другої світової війни за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави. Біля меморіального комплексу пролунав святковий салют. Благочинний Казанківського району, протоієрей Сергій провів літію по загиблим воїнам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь