A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Дата: 25.04.2019 15:44
Кількість переглядів: 451

25 квітня відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів заступник селищного голови Л. Новицький. Під час засідання було розглянуто 22 питання, що стосуються життєдіяльності громади.
З метою забезпечення ефективного функціонування комунального некомерційного підприємства «Казанківський центр первинної медико-санітарної допомоги» та враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров‘я, освіти, культури спорту члени виконкому погодили проект рішення «Про затвердження Програми розвитку первинної медичної допомоги Казанківської селищної ради на період до 2021 року». Програма спрямована на задоволення потреб населення в охороні його здоров‘я, забезпеченні прав громадян на якісну і доступну первинну медичну допомогу, створення умов для формування здорового способу життя. Це дасть змогу забезпечити рівень поінформованості населення та формування в суспільстві розуміння пріоритету здорового способу життя, знизити показник смертності в працездатному віці, підвищити рівень виявлення серцево-судинних захворювань, злоякісних новоутворень, ендокринних розладів, зміцнити матеріально-технічну базу для надання допомоги, а також поліпшити якість та доступність первинної медичної допомоги населенню.
Також члени виконкому погодили проекти рішень «Про надання дозволу на списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів з балансу Казанківської селищної ради», «Про затвердження Положення про комунальний заклад «Публічна бібліотека Казанківської селищної ради» в новій редакції, дали погодження на прийняття із спільної власності територіальних громад, сіл, селищ Казанківського району нерухоме майно. А саме комплекс нежитлових будівель - Дмитро-Білівська школа, сільські будинки культури в с. Троїцько-Сафонове та в с. Дмитрівка. Погодили проект рішення про прийняття комунального закладу «Казанківська музична школа» та закріпленого за нею майна із спільної власності територіальних громад, сіл, селищ Казанківського району до комунальної власності селищної ради.
З метою запобігання порушення земельного законодавства, своєчасного їх виявлення та усунення, визначення порядку здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель територіальної громади, депутати погодили проект рішення про затвердження Положення про самоврядний контроль за використанням та охороною земель комунальної власності Казанківської селищної ради. А також члени виконкому розглянули ряд інших питань порядку денного.
З усіма проектами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті Казанківської селищної ради. 
З усіх розглянутих питань виконавчий комітет Казанківської селищної ради ухвалив відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь