A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

В Казанківській громаді відбулось спортивне свято «Мама, тато, я – спортивна сім‘я»

Дата: 22.04.2019 13:20
Кількість переглядів: 790

З нагоди Міжнародного дня сім`ї та за ініціативи відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради 19 квітня на базі Казанківської ДЮСШ відбувся І етап змагань “Мама, тато, я - спортивна сім`я”. Це спортивне свято проводиться з метою формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, організації активного сімейного дозвілля, а також залучення сімей до рухової активності. У спортивних змаганнях взяли участь команди 6 родин нашої громади, а саме сім‘я Зубель (Казанківський ЗЗСО №1), Зубік (Казанківський ЗЗСО № 4), Долженко (Казанківський ЗЗСО № 2), Познякових (Казанківський ЗЗСО № 1), Малецьких (Казанківський ЗЗСО №1) та Маркарян (Михайлівський ЗЗСО).
З вітальним словом до учасників змагань звернулась в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту С. Бондар, яка побажала родинам успішної участі у змаганнях і щоб переміг сильніший, а також міцного здоров`я та сімейного затишку. Наголосила, що саме такі заходи окрім позитивних емоцій дарують ще й почуття єдності, згуртовують учнів, батьків та вчителів. Родини міряли свої сили в ході різнорівневих естафет-завдань. Кожен член команди змагався зі своїми суперниками на спритність, швидкість та рівновагу. Переможці та призери заходу визначалися за найменшим часом проходження дистанції.
Переможцями стали:
- І місце - родина Зубель - тато Микола, мама Галина, син Тимур;
- ІІ місце - родина Маркарян -тато Сергій, мама Олена, донька Віолетта;
- ІІІ місце – родина Малецьких - тато Сергій, мама Надія, донька Єва.
Слід відзначити, що змагання пройшли в атмосфері спортивного свята, за великої підтримки вболівальників. Всі без виключення учасники отримали призи за активну участь, а кращі з кращих візьмуть участь в обласному фіналі змагань “Мама, тато, я - спортивна сім`я” 11-12 травня 2019 року в м. Миколаїв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь