Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Здійснили віртуальну подорож до Китаю

Дата: 18.04.2019 16:32
Кількість переглядів: 628

18 квітня о 9 годині в приміщенні центральної районної бібліотеки відбулося чергове засідання слухачів «Університету третього віку» територіального центру соціального обслуговування на якому було проведено навчання по факультетам «Навколо світу», «Мистецький»,«Цікавий світ» та «Кулінарія». Всі факультети були спрямовані на китайську тематику під назвою «Китайська вечірка», кожен факультет відкривав Китай з різних сторін, від захоплюючої природи до незвичних традицій та кухні цієї країни. Спочатку слухачі потрапили у затишну атмосферу пронизану китайським стилем, музикою, яка зачаровувала своєю дивовижністю.
Факультет «Навколо світу» запропонував віртуальну подорож до Китаю, а також ознайомив із традиціями та святами цієї дивовижної та прекрасної країни. А факультет «Цікавий світ» відкрив маловідомі факти з життя китайського народу. Далі жінки обирали для себе імена та прислів’я і вгадували переклад та значення цих слів, що викликало неабияке пожвавлення та неприхований інтерес. 
«Мистецький» факультет присвятили китайській культурі та подарували присутнім народний танець «Китаянка з віялом». Потім факультет «Кулінарія» дивував справжньою чайною церемонією та китайським печивом з побажаннями, також куштували китайські страви паличками та дивувались цім незвичним для нас приборам.
Програму для слухачів підготували та провели бібліотекарі центральної районної бібліотеки О. Буднік, Л. Пойда, завідувач відділення денного перебування адресної допомоги соціального захисту сім`ї дітей та молоді О. Козострига, соціальний працівник Н. Асмолова, та психолог В. Перевозчикова.
Пенсіонери отримали велике задоволення від продемонстрованих відеоматеріалів та цікавих тем і з нетерпінням чекають на наступне засідання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь