Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Екологія – це наше здоров‘я і довголіття, це наше щасливе майбутнє!

Дата: 18.04.2019 16:31
Кількість переглядів: 2067

Щороку, починаючи з 1998 року в Україні, в третю суботу квітня, відзначається День навколишнього середовища. Святкування Дня довкілля тісно переплітається з святкуванням Дня Землі, який припадає на 22 квітня. Тож з нагоди цих свят, працівниками Публічної бібліотеки Казанківської селищної ради, для учнів 4-б класу Казанківського ЗЗСО №1 організовано та проведено пізнавально-виховний захід «Екологічний бумеранг: «Довкілля з користю».
Бібліотечні працівники говорили з дітьми про довкілля, той дім природи, у якому живуть люди, тварини і рослини, про те, що до природи треба ставитись дуже обережно і дбайливо, адже недбале відношення завжди дає про себе знати, обертається великою загрозою всім живим істотам, які заселяють нашу планету, і в першу чергу людям. І саме на нас лежить відповідальність за збереження природи Землі. Під час заходу учні дізнались багато корисної інформації про лікарські рослини, які називають «зеленою аптекою», і про те, які з цих рослин ростуть у нашій місцевості, як їх збирати та використовувати при потребі. В процесі заходу демонструвались повчальні дитячі мультфільми про охорону навколишнього середовища «Хлопчик та Земля» і «Шокуюче відео про справи людини».
Обговорюючи з дітьми серйозні екологічні проблеми нашого краю, дуже хотілося, щоб сьогодні ніхто не залишався байдужим, адже екологія – це наше здоров’я і довголіття, це наше щасливе майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь