A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Людина – не товар!..

Дата: 11.04.2019 08:54
Кількість переглядів: 833

                    10 квітня в приміщенні територіального центру соціального обслуговування Казанківської селищної ради для працівників було проведено тренінг на тему «Протидія торгівлі людьми», на якому були розглянуті проблемні питання проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми, психологічний аспект роботи, а також які виникають труднощі у виявленні та ідентифікації осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Учасники тренінгу визначали причини, негативні та позитивні наслідки трудової міграції, а також види та форми торгівлі людьми, фактори, які сприяють розвитку такій проблемі в Україні.
Робота тренінгу будувалась по групам: група соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома на чолі із завідувачем відділення Т. Волинець та молодші медичні сестри відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання на чолі із завідувачем відділення Г. Олефір. Учасники тренінгу малювали середньостатистичний портрет трудового мігранта (вік, освіта, тип населеного пункту, сімейний статус, наявність дітей, тощо) та приймали активну участь в обговоренні заходів протидії торгівлі людьми.
Всі присутні отримали велике задоволення під час проведення заняття, де дізналися багато нового, цікавого для своєї роботи. Навчання провела психолог територіального центру В. Перевозчикова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь