A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

У Казанківській громаді пройшов І етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

Дата: 14.03.2019 13:12
Кількість переглядів: 761

13 березня міський клуб № 1 гостинно приймав у своїх стінах учасників та гостей І етапу Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних, у якому взяли участь команди закладів загальної середньої освіти нашої об‘єднаної громади, а саме Казанківські ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 і № 4, Миколаївський ЗЗСО І-ІІ ст., Михайлівський ЗЗСО І-ІІІ ст., та Новоданилівський ЗЗСО І-ІІІ ст. Фестиваль проводиться серед дружин юних пожежників з метою навчання учнів закладів загальної середньої освіти правилам безпечної поведінки, формування в учнівської молоді поваги до професії рятувальника, залучення її до вивчення історії пожежно-рятувальної справи та популяризації серед дітей і молоді здорового способу життя. Протягом змагань команди юних рятувальників змагалися за перемогу в конкурсах «Домашнє завдання» та «Плакат соціальної реклами».
Усі представлені літературно-музичні композиції команд-учасниць, що включали в себе пісні, танці, інсценівки, були надзвичайно змістовними та цікавими, мали агітаційний характер та були спрямовані на необхідність дотримання правил безпеки життєдіяльності.
У багатьох виступах школярі продемонстрували небезпеку поводження із вогнем у лісі, розповідали як правильно поводити себе на пожежі, безпечне поводження з побутовою технікою та що робити при виявленні підозрілих предметів і отруйних речовин.
Наприкінці заходу журі у складі методиста відділу освіти, молоді та спорту Казанківської селищної ради І. Пліски, начальника Казанківського РС ГУДСНС України в Миколаївській області, підполковника цивільного захисту О. Кравцова, інженера з (пожежно-рятувальних) робіт 17 ДП РЧ ГУДСНС України в Миколаївській області, старшого лейтенанта служби цивільного захисту Доліни І.О., керівника гуртка «Мій рідний край» комунального закладу Будинку дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради Матвеєвич В.Г. , підвело підсумки змагань. 
У першому конкурсі «Домашнє завдання» на тему «Кращий пожежний – це ти обережний» команди отримали такі місця: І місце – Новоданилівський ЗЗСО І-ІІІ ст., ІІ місце – Миколаївський ЗЗСО І-ІІ ст. та Михайлівський ЗЗСО І-ІІІ ст, ІІІ місце – Казанківський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 та Казанківський ЗЗСО І-ІІІ ст. №4.
У другому конкурсі «Плакат соціальної реклами» на тему «Людина в надзвичайних ситуаціях» команди отримали такі місця: І місце – Новоданилівський ЗЗСО І-ІІІ ст., ІІ місце – Казанківський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 та Миколаївський ЗЗСО І-ІІ ст., ІІІ місце – Михайлівський ЗЗСО І-ІІІ ст.
Переможців та учасників змагань було відзначено грамотами відділу освіти, молоді та спорту Казанківської селищної ради. У завершені заходу учасників фестивалю дружин юних пожежників селищна рада пригощала солодощами.
За загальними підсумками І етапу фестивалю дружин юних пожежних переможцем стала команда «Екстрім» Новоданилівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Бажаємо успіхів у ІІ (зональному) етапі, який відбудеться 21 березня 2019 року у смт Березнегувате.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь