Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

У Казанківській громаді пройшов І етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

Дата: 14.03.2019 13:12
Кількість переглядів: 797

13 березня міський клуб № 1 гостинно приймав у своїх стінах учасників та гостей І етапу Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних, у якому взяли участь команди закладів загальної середньої освіти нашої об‘єднаної громади, а саме Казанківські ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 і № 4, Миколаївський ЗЗСО І-ІІ ст., Михайлівський ЗЗСО І-ІІІ ст., та Новоданилівський ЗЗСО І-ІІІ ст. Фестиваль проводиться серед дружин юних пожежників з метою навчання учнів закладів загальної середньої освіти правилам безпечної поведінки, формування в учнівської молоді поваги до професії рятувальника, залучення її до вивчення історії пожежно-рятувальної справи та популяризації серед дітей і молоді здорового способу життя. Протягом змагань команди юних рятувальників змагалися за перемогу в конкурсах «Домашнє завдання» та «Плакат соціальної реклами».
Усі представлені літературно-музичні композиції команд-учасниць, що включали в себе пісні, танці, інсценівки, були надзвичайно змістовними та цікавими, мали агітаційний характер та були спрямовані на необхідність дотримання правил безпеки життєдіяльності.
У багатьох виступах школярі продемонстрували небезпеку поводження із вогнем у лісі, розповідали як правильно поводити себе на пожежі, безпечне поводження з побутовою технікою та що робити при виявленні підозрілих предметів і отруйних речовин.
Наприкінці заходу журі у складі методиста відділу освіти, молоді та спорту Казанківської селищної ради І. Пліски, начальника Казанківського РС ГУДСНС України в Миколаївській області, підполковника цивільного захисту О. Кравцова, інженера з (пожежно-рятувальних) робіт 17 ДП РЧ ГУДСНС України в Миколаївській області, старшого лейтенанта служби цивільного захисту Доліни І.О., керівника гуртка «Мій рідний край» комунального закладу Будинку дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради Матвеєвич В.Г. , підвело підсумки змагань. 
У першому конкурсі «Домашнє завдання» на тему «Кращий пожежний – це ти обережний» команди отримали такі місця: І місце – Новоданилівський ЗЗСО І-ІІІ ст., ІІ місце – Миколаївський ЗЗСО І-ІІ ст. та Михайлівський ЗЗСО І-ІІІ ст, ІІІ місце – Казанківський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 та Казанківський ЗЗСО І-ІІІ ст. №4.
У другому конкурсі «Плакат соціальної реклами» на тему «Людина в надзвичайних ситуаціях» команди отримали такі місця: І місце – Новоданилівський ЗЗСО І-ІІІ ст., ІІ місце – Казанківський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 та Миколаївський ЗЗСО І-ІІ ст., ІІІ місце – Михайлівський ЗЗСО І-ІІІ ст.
Переможців та учасників змагань було відзначено грамотами відділу освіти, молоді та спорту Казанківської селищної ради. У завершені заходу учасників фестивалю дружин юних пожежників селищна рада пригощала солодощами.
За загальними підсумками І етапу фестивалю дружин юних пожежних переможцем стала команда «Екстрім» Новоданилівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Бажаємо успіхів у ІІ (зональному) етапі, який відбудеться 21 березня 2019 року у смт Березнегувате.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь