A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Ситна і весела Масляна

Дата: 11.03.2019 14:44
Кількість переглядів: 579

Свято проводів зими в Казанківській громаді відзначили з великим розмахом. 10 березня у міському клубі №1 відбулась святкова концертна програма, де місцевих жителів та гостей громади зустрічали веселими піснями, запальними танцями, гучною музикою.
На початку свята до всіх присутніх з словами привітання звернувся Казанківський селищний голова О. Асмолов, який привітав усіх з цим весняним, веселим і магічним святом, святом проводів зими, радісного очікування тепла та весняного пробудження природи. Побажав гарного настрою, здоров‘я, щастя і удачі в усіх добрих починаннях. 
А прекрасне веселе свято продовжувалось. Всі присутні отримали небувалий заряд позитиву. Традиційно Масляна – це неймовірно смачне і ситне свято, тому всі охочі мали змогу скуштувати українські страви: традиційні українські вареники з сиром та картоплею, запашні млинці з варенням, медом та всілякі смаколики. Дітвора ласувала поп-корном та солодкою ватою. Весняний дощ не став на заваді свята, адже воно продовжилось у затишному залі селищного клубу. В підготовці і проведенні народних гулянь взяли активну участь працівники селищної ради, учасники художньої самодіяльності та інші небайдужі активні громадяни. Саме завдяки їм стало можливим проведення цього прекрасного весняного свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь