A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Про ефективний енергетичний менеджмент

Дата: 06.03.2019 09:57
Кількість переглядів: 527

5 березня 30 об’єднаних громад – учасниць ініціативи «Розумний енергетичний менеджмент в ОТГ», в тому числі і наша Казанківська громада, отримали комплекти обладнання енергоменеджерів. Кожен комплект складається з фахових інструментів для вимірювання технічних параметрів енергоефективності та є необхідним для роботи енергоменеджера.
Ініціатива «Розумний енергетичний менеджмент в ОТГ» впроваджується за дорученням Програми «U-LEAD з Європою» проектом GIZ «Енергоефективність у громадах ІІ» з вересня 2018 року та триватиме до кінця 2019 року.
Пілотні громади вже пройшли низку тренінгів та практичних заходів з муніципального енергоменеджменту і розпочали його впровадження на місцях, що, як очікується, забезпечить економію енергоспоживання на рівні мінімум 5% сукупних витрат на енергетичні ресурси. Враховуючи загальні витрати на енергоресурси у 2018 році, 30 пілотних ОТГ зможуть заощадити більше 15 млн грн на рік у майбутньому.
Поширення знань з енергоменеджменту, кращих практик та інших інформаційних матеріалів здійснюється через мережу Центрів розвитку місцевого самоврядування в усіх 24 областях України, а також через онлайн-платформу “Місто EM” . В цьому важливому заході, який проходив в м. Києві, взяв участь Казанківський селищний голова Олексій Асмолов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь