Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

«Формування життєвих компетентностей школярів шляхом впровадження інноваційних технологій»

Дата: 04.03.2019 13:16
Кількість переглядів: 1329

01 березня 2019 року на базі Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1відбувся міжшкільний семінар вчителів інформатики за темою «Формування життєвих компетентностей школярів шляхом впровадження інноваційних технологій». Участь у ньому взяли вчителі інформатики закладів освіти Казанківської селищної ради. Семінар проходив під керівництвом методиста МК Пліски І.С. згідно узгодженого плану.

На семінарі було проведено:

1. Старовойт Н.В., вчитель інформатики Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ст.. №1презентувала тему «Формування життєвих компетентностей учнів шляхом впровадження інноваційних технологій» з використанням ІКТ.

2. Познякова О.О. вчитель інформатики Казанківського ЗЗСО І-ІІІст.№1продемонструвала практичне використання хмарних технологій у 9 класі.

3. Сидорчук І.В вчитель інформатики Казанківського ЗЗСО І-ІІІст.№1провела практичне заняття з використанням корпоративної форми навчання - веб-квест на тему: «Як допомогти дитині не загубитися в інформаційному просторі».

Учасники висловили задоволення від напрацьованих практичних навичок для введення в освітній процес нової форми навчання «Веб-квест» та навчання учнів роботі у «Хмарних технологіях», поділились позитивними емоціями, які отримали під час семінару, власними планами про впровадження в роботу отриманих навичок та висловити побажання щодо наступних зустрічей.

Семінар завершився з приємними, теплими, щирими емоціями.

Висловлюємо щиру вдячність адміністрації закладу Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ст.№1 та вчителям інформатики.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь