A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко хоче, щоб правоохоронці зайнялись вчителями, які збирають гроші «на клас»

Дата: 04.03.2019 09:08
Кількість переглядів: 543

Сьогодни, коли держава спрямовує ресурси на підвищення заробітних плат працівникам різних сфер, перераховує пенсії, випадки корупції у цих сферах є ганебними та неприпустимими. Вони потребують негайної оцінки та покарання в рамках чинного законодавства.
Про це заявив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко на спільній нараді з керівництвом правоохоронних органів та силових структур Миколаївщини у п’ятницю, 1 березня.
Олексій Савченко наголосив, що за 5 років - у період війни, у державі, завдяки принциповій позиції Президента України Петро Порошенко, відбулися надзвичайно важливі та своєчасні зміни у різноманітних сферах, в тому числі освіті та медицині, реалізовуються реформи, зростають заробітні плати та пенсії. Однак, навіть при цьому болісним залишається питання окремих корупційних випадків.
«Я хотів би, щоб ви детально дослідили корупцію у перерахованих напрямках, дали оцінку деяким вчителям, які до цього часу ще збирають гроші, називаючи це «гроші на клас». Я не розумію нащо вони це роблять, адже гроші є і на підняття заробітної платні, і на утримання закладів. Я вважаю, що ви на сьогоднішній день маєте всі підстави надавати оцінку таким випадкам. Я хотів, щоб ви зрозуміли, що Миколаївщина на сьогоднішній день згуртована, спроможна рухатися і вона реагує на всі реформи, які запроваджені», - сказав голова ОДА.
Окремо Олексій Савченко додав, що на сьогодні, коли область разом з усією Україною знаходиться у передвиборчому процесі важливо дотримуватися усіх норм закону, адже разом з популістичними гаслами лунає пряма загроза втрати держави. Про це повідомила прес-служба Миколаївської облдержадміністрації.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь