A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Підвели підсумки І етапу обласного фестивалю – конкурсу сучасного танцю «Сучасні ритми»

Дата: 28.02.2019 11:38
Кількість переглядів: 700

Сьогодні в міському клубі №1 було дуже велелюдно, гамірно, весело і цікаво. На сцені цього закладу культури пройшов І етап обласного фестивалю - конкурсу сучасного танцю «Сучасні ритми». Мета цього заходу – залучення учнівської молоді до мистецького життя, виявлення талановитих і обдарованих дітей, розвиток їх творчих здібностей, а також пошук нових форм і методів роботи з виконавцями. 
Присутніх зі сцени привітала ведуча, художній керівник селищного клубу Альона Болотських, яка акцентувала увагу на необхідності підтримки талановитих і обдарованих дітей, а також побажала всім учасникам гарного настрою та перемоги у конкурсі.
І ось місцевий клуб враз перетворився на велику танцювальну залу. Нікого не залишив байдужим виступ колективного флеш-мобу Казанківського ЗЗСО №2, які підкорили серця всіх присутніх у залі. Гучними оплесками і викриками «Молодці» їх вітали глядачі. 
Циганський ансамбль «Мрія» зарядив усіх присутніх позитивною енергією і гарним настроєм. Діти справжньо, емоційно і душевно передали циганську душу. Тож щирі оплески вдячних глядачів були цілком заслужені. З великим задоволенням присутні переглянули «Український танок», діти в гарних національних костюмах виконували запальні танцювальні рухи - доріжки, присядки, притупи. На одному подиху переглянули драйвові виступи з елементами акробатики вихованців гуртка сучасної хореографії будинку дитячої та юнацької творчості «Фрідом» та хореографічного колективу Михайлівського освітнього закладу «Талісман». 
Отже всі учасники продемонстрували високу виконавчу майстерність, їх виступи це справжнє свято сучасного танцю. Конкурс став гарною школою для підготовки до обласного конкурсу, який відкрив дорогу кращим у м. Миколаїв. Юні аматори сцени повертались додому щасливими і задоволеними! 
У конкурсі прийняли участь 5 колективів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Казанківської громади, а саме Казанківські ЗЗСО № 2 і №4, Михайлівська школа та комунальний заклад «Будинок дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради». Всього взяли участь 88 учнів. 
Виступи учасників конкурсу оцінювало журі - директор комунального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради» Л. Перова, методист відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради І. Пліска, керівник Зразкового танцювального колективу «Водограй» районного будинку культури А. Кусмолдінова, провідний фахівець відділу надання соціальних послуг Казанківського Центру зайнятості О. Слаблюк.
За результатами конкурсу члени журі визнали переможцями І етапу обласного конкурсу та нагородили Грамотами відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківськоїселищної ради:

І вікова категорія
І місце – не визначено
ІІ місце – хореографічний колектив «Дзвіночки», Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2, кер. Журба Ю.В.
ІІІ місце –не визначено
ІІ вікова категорії
І місце – не визначено
ІІ місце – хореографічний колектив « Мрія», Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №4,
кер. Сідорченко А.В.
ІІІ місце – хореографічний колектив « Тріумф», Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2, кер. Журба Ю.В.
ІІІ вікова категорія
І місце – хореографічний колектив « Фрідом», комунального закладу «Будинок 
дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради», кер. Кичула А.М.
ІІ місце –не визначено
ІІІ місце – не визначено

ІV вікова категорії
І місце – не визначено
ІІ місце – хореографічний колектив « Талісман», Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ст. ,
кер. Нагіна С.М.
ІІІ місце – не визначено



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь