A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась чергова ХІІ сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

Дата: 27.02.2019 08:19
Кількість переглядів: 626

26 лютого відбулась чергова 12 сесія 7 скликання Казанківської селищної ради. Відкрив сесію Казанківський селищний голова О. Асмолов. В ході підготовки матеріалів до сесії відбулись засідання профільних депутатських комісій, де детально були вивчені питання порядку денного. Загалом до порядку денного було включено 39 питань, із них 21 – земельні.
Зі звітом про роботу селищної ради та її виконавчого органу за 2018 рік виступив селищний голова О. Асмолов. Звіт селищного голови депутати взяли до відома. 
Далі селищний голова доповів депутатському корпусу про необхідність внесення змін до структури та штатної чисельності апарату «Інклюзивно-ресурсного центру».
Депутати уважно заслухали заступника селищного голови В. Новицького щодо створення житлового фонду соціального призначення селищної ради, який забезпечить конституційні права соціально незахищених верств населення громади на отримання житла. 
Щодо створення сприятливих умов для провадження на території нашої громади діяльності суб‘єктами малого і середнього підприємництва, підтримки та розвитку шляхом формування дієвої системи умов, стимулів і мотивацій до реалізації економічного потенціалу території, депутати обговорили та затвердили Програму розвитку малого та середнього підприємництва селищної ради на 2019-2020 роки. Також затвердили Програму зайнятості населення об‘єднаної громади на період до 2020 року, мета якої є розширення можливостей реалізації права громадян на гідну працю. Одноголосно підтримали продовження терміну дії Програми запобігання корупції. Підтримали зміни до комплексної програми «Турбота», де передбачається надання одноразової матеріальної допомоги сім‘ям загиблих та померлих учасників бойових дій і інвалідам війни в Афганістані. Також один раз на рік надаватиметься фінансова допомога на придбання дров, у кого пічне опалення, сім‘ям учасників антитерористичної операції на Сході України та сім‘ям мобілізованих осіб, що зареєстровані за місцем проживання або фактично проживають на території Казанківської селищної ради. 
Зі звітом про виконання бюджету Казанківської селищної ради за 2018 рік виступила заступник селищного голови О. Шевчук. Депутати затвердили звіт, а також взяли до відома, що в процесі виконання бюджету розпорядження селищного голови про виділення коштів з резервного фонду непередбачених видатків у 2018 році не приймались. Потім запропонувала проект рішення «Про умови оплати праці селищного голови на 2019 рік». Далі запропонувала на розгляд депутатів два положення про преміювання працівникам територіального центру і працівникам відділу освіти, молоді та спорту, де детально розписано що враховується при визначенні премії, за якими показниками визначається її розмір, причини повного або часткового позбавлення премії. 
Депутати також ухвали рішення щодо запропонованої в порядку денному низки земельних питань.
Наприкінці сесії Казанківський селищний голова О. Асмолов подякував депутатам ради за виважену й конструктивну позицію, активну роботу по прийняттю необхідних для розвитку нашої громади рішень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь