A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Дата: 20.02.2019 10:05
Кількість переглядів: 652

           19 лютого відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів селищний голова О. Асмолов. Під час засідання було розглянуто 15 питань, що стосуються життєдіяльності громади.
Члени виконкому погодили проект рішення про звіт селищного голови про роботу селищної ради та її виконавчого органу за 2018 рік, який буде розглянуто на наступній сесії селищної ради. Заступник начальника відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Л. Тимощук запропонувала членам виконкому проект рішення про затвердження положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг», а також зміни до структури та штатної чисельності апарату селищної ради цього відділу. Так, передбачається ввести 5 штатних одиниць: начальник відділу-1, адміністратор-1 та державний реєстратор-3. Також члени виконкому погодили проекти рішень «Про затвердження Програми розвитку малого та середнього підприємництва Казанківської селищної ради на 2019-2020 роки», «Про затвердження Програми зайнятості населення Казанківської селищної ради на період до 2020 року», «Про продовження терміну дії на 201-2020 роки Програми запобігання корупції в Казанківські й селищній раді», «Про внесення змін та доповнень до комплексної програми «Турбота» Казанківської селищної ради».
Щодо затвердження звіту про виконання бюджету селищної ради та резервного фонду непередбачених видатків за 2018 рік надала роз‘яснення заступник селищного голови О. Шевчук. Також доповіла, що в процесі виконання бюджету розпорядження селищного голови про виділення коштів з резервного фонду непередбачених видатків селищного бюджету у 2018 році не приймались. 
Під час засідання члени виконавчого комітету підтримали пропозицію в.о. директора «Інклюзивно-ресурсного центру» Н. Паланіч щодо внесення змін до рішення селищної ради «Про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Казанківської селищної ради», а саме зміни стосовно введення повних посадових окладів інклюзивного центру.
Інспектор з благоустрою Ю. Кондратюк запропонував підтримати проект рішення «Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів Казанківської селищної ради». Відбулось бурхливе обговорення щодо визначення місць для здійснення торгівлі у невстановлених місцях та вирішення питання щодо можливості розміщення техніки біля присадибних ділянок, а також визначення територій прибирання біля об‘єктів торгівлі. 
З метою забезпечення ефективного використання земельного фонду Казанківської селищної ради, раціонального використання коштів, що спрямовуються на виконання робіт з розвитку земельних відносин та охорони земель, начальник відділу земельних ресурсів О. Рибенок запропонувала погодити проект рішення «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Казанківської селищної ради на 2019-2020 роки», який передбачає оновлення планово-картографічних матеріалів, проведення інвентаризації земель та проведення нормативно грошової оцінки населених пунктів. 
З усіма проектами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті Казанківської селищної ради. 
В обговоренні взяли активну участь члени виконкому Т. Сай, С. Беспалько, А. Мерзлікіна, А. Потинг, Н. Химуля.
З усіх розглянутих питань виконавчий комітет Казанківської селищної ради ухвалив відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь