A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

«Подорож до країни піску» вихованців Троїцько-Сафонівського дитсадка

Дата: 08.02.2019 09:34
Кількість переглядів: 636

 7 лютого головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради Світлана Бондар та методист Галина Шкуріна відвідали відкрите комплексне заняття у Троїцько-Сафонівському ЗДО «Оленка». Вихователь старшої групи Тетяна Цупра провела цікаве і захоплююче заняття «Подорож до країни піску». Ігри з піском – це перший комунікативний досвід, одна з форм природної активності дитини.

  Дошкільнята з великим задоволенням переглянули відеопрезентацію про життя в пустелі, ознайомилися з властивостями піску. Найбільше задоволення малюки і педагоги отримали в ході роботи із світлодіодною пісочницею, яку вихователь виготовила  власноруч. Діти визначали настрій  один одного та передавали його зображенням на піску. Таке використання нетрадиційного обладнання сприяє когнітивному розвитку малюків, розвитку ігрової діяльності, стимуляції тактильної, зорової системи та стимулює мовленнєву активність дітей.

  Також в ході заняття майбутні школярі складали речення, викладали його схематично, виконували звуковий аналіз слова. Дітки  розв‘язували приклади, задачі на додавання та віднімання, рахували прямою та зворотною лічбою, визначали числа сусідів.

Як говоре директор дитячого садочку Світлана Тищенко, її вихованці талановиті, розумні, добре підготовлені до майбутнього навчання у школі.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь