A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Роль шкільного учителя у формуванні інформаційної компетентності старшокласників

Дата: 07.02.2019 16:18
Кількість переглядів: 786

Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради 07.02.2019 р. на базі Троїцько-Сафонівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів історії, правознавства, етики та курсу «Громадянська освіта» на тему: «Роль шкільного учителя у формуванні інформаційної компетентності старшокласників».

Зі вступним словом до учасників семінару звернулася вчитель історії Троїцько-Сафонівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Рукоманова Алевтина Віталіївна, яка ознайомила присутніх з темою семінару та надала теоретичну інформацію, щодо ролі вчителя та учня в формуванні інформаційної компетентності учнів.

Алевтина Віталіївна провела практичну частину семінару, показавши фрагмент уроку історії України в 10 класі з теми: «Проголошення незалежності Карпатської України. А.Волошин»  з використанням прийому “Кейс– стаді”. Учні презентували свої дослідження в групах «Документи», «Фото та ілюстрації» та «Очевидці»; зробили підсумок, що для отримання достовірної інформації потрібно використовувати різні інформаційні джерела, вивчаючи їх, співставляти, аналізувати, узагальнювати i лише потім робити висновок.

Досвідом роботи школи передового педагогічного досвіду вчителів суспільствознавчого циклу з питання: «Основні принципи медіа грамотності – важливої компетентності сучасного вчителя» поділилася вчитель Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 Юркова Світлана Олександрівна.

Семінар завершився з приємними, теплими, щирими емоціями.

Висловлюємо щиру вдячність за гостинність адміністрації Троїцько-Сафонівського ЗЗСО І-ІІІ ст. та вчителю історії!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь