Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Представники Казанківської громади взяли участь у семінарі з енергоменеджменту

Дата: 07.02.2019 11:24
Кількість переглядів: 689

4-5 лютого у м. Вінниці пройшов третій практичний семінар з муніципального енергетичного менеджменту за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та Програми «U-LEAD з Європою» спільно з проектом «Енергоефективність у громадах ІІ».

Офіційний захід відкрив радник з питань муніципальних послуг Вінницького ЦРМС Віталій Швець та старший координатор проекту «Енергоефективність у громадах ІІ» Володимир Перегудов. А пан Клаус Хоппе – консультант проекту з міста Фрайбург (Німеччина), розповів про доцільність поступового проходження всіх кроків енергоменеджменту для виявлення будівель, з якими в першу чергу треба працювати в напрямі енергозбереження.

У семінарі, який проходив у Вінницькому центрі розвитку місцевого самоврядування,   взяли участь представники об’єднаних територіальних громад. Від Казанківської громади участь у семінарі взяли заступник селищного голови з питань діяльності  виконавчих органів Леонід Новицький та спеціаліст відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Ганна Татаринцева.

Семінар був присвячений темі енергетичного аудиту, також розглядались питання енергетичного моніторингу, програмного забезпечення, надано роз‘яснення щодо нового законодавства України стосовно енергетичних аудитів

Учасники семінару отримали знання і практичні навички для проведення енергетичних аудитів будівель, а також отримали домашнє завдання на наступний семінар.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь