A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Представники Казанківської громади взяли участь у семінарі з енергоменеджменту

Дата: 07.02.2019 11:24
Кількість переглядів: 665

4-5 лютого у м. Вінниці пройшов третій практичний семінар з муніципального енергетичного менеджменту за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та Програми «U-LEAD з Європою» спільно з проектом «Енергоефективність у громадах ІІ».

Офіційний захід відкрив радник з питань муніципальних послуг Вінницького ЦРМС Віталій Швець та старший координатор проекту «Енергоефективність у громадах ІІ» Володимир Перегудов. А пан Клаус Хоппе – консультант проекту з міста Фрайбург (Німеччина), розповів про доцільність поступового проходження всіх кроків енергоменеджменту для виявлення будівель, з якими в першу чергу треба працювати в напрямі енергозбереження.

У семінарі, який проходив у Вінницькому центрі розвитку місцевого самоврядування,   взяли участь представники об’єднаних територіальних громад. Від Казанківської громади участь у семінарі взяли заступник селищного голови з питань діяльності  виконавчих органів Леонід Новицький та спеціаліст відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Ганна Татаринцева.

Семінар був присвячений темі енергетичного аудиту, також розглядались питання енергетичного моніторингу, програмного забезпечення, надано роз‘яснення щодо нового законодавства України стосовно енергетичних аудитів

Учасники семінару отримали знання і практичні навички для проведення енергетичних аудитів будівель, а також отримали домашнє завдання на наступний семінар.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь