A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Дата: 01.02.2019 13:29
Кількість переглядів: 762

Сьогодні 1 лютого відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів заступник селищного голови В. Новицький.  Під час засідання було розглянуто низку питань, що стосуються життєдіяльності громади.

         З метою забезпечення конституційного права отримання житла соціально незахищеним верствам населення  спеціаліст відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства С. Татаринцев  запропонував членам виконкому підтримати розгляд на сесії селищної ради проект рішення щодо створення житлового фонду соціального призначення, а також затвердити Порядок, який передбачає взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку, зняття з нього та надання соціального житла особам, які потребують соціального захисту, або про відмову у взятті на облік. З метою встановлення зручного для населення режиму роботи групової установки доочищення питної води в с. Миколаївка було запропоновано назву цієї установки, а також запропоновано режим роботи та розрахунок планових витрат на вартість  1 літра очищеної води за адресами: с. Миколаївка по вул.. Гагаріна, 236, та в смт Казанка по вул.. Українська, 76а і по вул. Миру, 176. Виходячи із розрахунків, розробленому в проекті рішення ради, планується встановити вартість за 1 л. очищеної води в ЗДО «Усмішка» с. Миколаївка – 90 коп.; в смт Казанка по вул. Українська, 76а – 70 коп. та на території ЗДО «Теремок» - 90 коп. Також було запропоновано підтримати проекти рішень щодо взяття на квартирний облік дітей-сиріт; з метою врегулювання порядку видачі дублікатів  свідоцтв про право власності на нерухоме майно запропоновано Порядок та умови видачі таких дублікатів; про переведення багатодітної родини з першочергової на позачергову квартирну чергу, а також про затвердження списку громадян, які перебувають на квартирному обліку Казанківської селищної ради і потребують поліпшення житлових умов. Члени виконкому вирішили затвердити список громадян, які користуються правом першочергового, позачергового отримання житлових приміщень та які перебувають у загальній черзі. Всього поставлено на облік 44 громадянина.

         Завідувач сектору культури та туризму Н. Пихтіна  запропонувала  затвердити членам виконкому річний план роботи культурно-масових заходів на 2019 рік, де передбачено організаційні заходи, основні культурно-масові заходи, районні свята, фестивалі, огляди, конкурси, а також визначено основні завдання діяльності сектору культури та туризму.

Члени виконкому підтримали проект рішення «Про затвердження плану заходів з благоустрою населених пунктів Казанківської селищної ради на 2019 рік». Інспектор з благоустрою Ю. Кондратюк детально зупинився на  заходах з благоустрою, а саме щодо облаштування та утримання територій населених пунктів, а це – регулярне прибирання, утримання в чистоті пішохідних доріжок, дитячих майданчиків, висадження дерев та закладка квітників. Поточні ремонти малих архітектурних  форм, урн та лавок відпочинку, придбання інвентаря та спецодягу. Також детально розповів про розвиток мобільності та транспортної інфраструктури, збереження навколишнього природного середовища.

         Члени виконкому, заслухавши інформацію секретаря опікунської ради О. Хіль, затвердили три висновки опікунської ради про доцільність позбавлення батьківських прав, два - про  визначення участі у вихованні та спілкуванні батьків  з дитиною, один – про влаштування матері з дитиною до державного закладу – центру соціально-психологічної допомоги Миколаївської обласної адміністрації, а також з метою попередження дитячої безнаглядності і безпритульності та з метою покращення соціально-правового захисту дітей нашої громади, взято на облік 29 сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

         З усіх  розглянутих питань виконавчий комітет Казанківської селищної ради ухвалив відповідні рішення.

 

 

    

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь