Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Мала академія наук України

Дата: 28.01.2019 15:46
Кількість переглядів: 716

Мала академія наук України – цілісна, багаторівнева система виявлення та відбору обдарованих дітей, забезпечення духовного, інтелектуального, творчого розвитку підростаючого покоління, створення умов для соціального та професійного самовизначення особистості, примноження інтелектуального потенціалу держави, виховання майбутньої творчої та наукової еліти України.

24 січня на базі Казанківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 відбувся І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

На І (районний) етап конкурсу-захисту було представлено 1 роботу в секції «Математика» (наукового відділення «Математика»). Макаренко Владислав, учень 10 класу Казанківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1, представив для захисту свою роботу з теми «Теорема Вієта та розв’язання рівнянь вищих порядків», а також написав контрольну роботу з базової дисципліни.

За оцінками журі конкурсу-захисту Макаренко Владислав отримав 91 бал та проходить до ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.

Вітаємо Макаренка Владислава та його педагогічного керівника Білецьку Інну Сергіївну, вчителя математики Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, з успішним завершенням І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України!

Бажаємо юному науковцю нових перемог на обласному етапі конкурсу-захисту!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь