Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулись зустрічі у селах Дмитрівка і Новоданилівка

Дата: 17.01.2019 08:41
Кількість переглядів: 693

Як ми уже повідомляли, в рамках обговорення Перспективного плану розвитку Казанківської об‘єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки 16 січня відбулись зустрічі з громадськістю у селах Дмитрівка і Новоданилівка. Під час цих зустрічей Казанківський селищний голова Олексій Асмолов звітував про зроблене та поінформував присутніх про перспективи розвитку нашої ОТГ. У Дмитрівці люди висловлювали подяку керівництву громади за допомогу і підтримку, також зазначаючи, що потребує ремонту дорога обласного значення від Казанки до їх населеного пункту. Як поінформував О. Асмолов, керівництво селищної ради зверталось з клопотанням до відповідних обласних структур, і є домовленість про проведення у 2019 році ямкового ремонту цього відрізку дороги. 
В той же час у Новоданилівці накопичилась велика кількість проблем, які роками до цього не вирішувались, і дістались у «спадок» новоствореній об‘єднаній громаді. Це проблеми з медичним обслуговуванням населення, водопостачанням, ремонтом водонапірної башти, функціонування каналізаційної системи, забезпечення життєдіяльності багатоповерхових житлових будинків, де не працює належним чином створене ОСББ, а також існують певні проблеми у місцевій школі та дитсадку. Під час зустрічі жителі Новоданилівки висловлювали багато нарікань і на адресу в.о. старости В. Нестеренко.
Селищний голова О. Асмолов зазначив, що об‘єднана громада створена не так давно, і одним махом вирішити відразу всі проблеми дуже важко. Однак запевнив, що з залученням відповідних фахівців та при підтримці й ініціативі місцевих мешканців поступово і поетапно, в межах наявних на сьогоднішній день можливостях, вирішувати ті питання, які хвилюють новоданилівців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь