Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулись зустрічі у селах Дмитрівка і Новоданилівка

Дата: 17.01.2019 08:41
Кількість переглядів: 675

Як ми уже повідомляли, в рамках обговорення Перспективного плану розвитку Казанківської об‘єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки 16 січня відбулись зустрічі з громадськістю у селах Дмитрівка і Новоданилівка. Під час цих зустрічей Казанківський селищний голова Олексій Асмолов звітував про зроблене та поінформував присутніх про перспективи розвитку нашої ОТГ. У Дмитрівці люди висловлювали подяку керівництву громади за допомогу і підтримку, також зазначаючи, що потребує ремонту дорога обласного значення від Казанки до їх населеного пункту. Як поінформував О. Асмолов, керівництво селищної ради зверталось з клопотанням до відповідних обласних структур, і є домовленість про проведення у 2019 році ямкового ремонту цього відрізку дороги. 
В той же час у Новоданилівці накопичилась велика кількість проблем, які роками до цього не вирішувались, і дістались у «спадок» новоствореній об‘єднаній громаді. Це проблеми з медичним обслуговуванням населення, водопостачанням, ремонтом водонапірної башти, функціонування каналізаційної системи, забезпечення життєдіяльності багатоповерхових житлових будинків, де не працює належним чином створене ОСББ, а також існують певні проблеми у місцевій школі та дитсадку. Під час зустрічі жителі Новоданилівки висловлювали багато нарікань і на адресу в.о. старости В. Нестеренко.
Селищний голова О. Асмолов зазначив, що об‘єднана громада створена не так давно, і одним махом вирішити відразу всі проблеми дуже важко. Однак запевнив, що з залученням відповідних фахівців та при підтримці й ініціативі місцевих мешканців поступово і поетапно, в межах наявних на сьогоднішній день можливостях, вирішувати ті питання, які хвилюють новоданилівців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь