Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Підтримано проект будівництва нового елеватора

Дата: 09.01.2019 13:51
Кількість переглядів: 828

   9 січня о 10 годині відбулись громадські слухання стосовно проекту містобудівної документації «Детальний план території з метою розміщення комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур в межах Казанківської селищної ради Казанківського району Миколаївської області (за межами населених пунктів)».  З вступним словом перед присутніми виступила начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації  Н. Химуля. Головою зборів громадськості було обрано Казанківського селищного голову О. Асмолова.

Перед учасниками громадських слухань з інформацією про перспективи реалізації інвестиційного проекту будівництва нового елеватора на території Казанківської селищної ради, неподалік від села Великоолександрівка, виступила начальник відділу орендних відносин СП ТОВ «Нібулон» Н. Боднар. Вона зокрема повідомила, що підприємство «Нібулон» має великий досвід спорудження та організації діяльності подібних переробних комплексів і є активним інвестором в розбудову української економіки. Будівництво і введення в експлуатацію нового елеватора дасть змогу створити більше 100 робочих місць для працевлаштування наших місцевих жителів, до бюджетів щороку надходитиме до 5 млн. гривень податків, розвиватиметься мережа інфраструктури. З підтримкою реалізації цього важливого інвестиційного проекту виступили селищний голова О. Асмолов, голова районної ради В. Коніщук, голова райдержадміністрації О. Жорова.

Після обговорення учасники громадських слухань без зауважень одноголосно підтримали пропозиції щодо реалізації проекту по будівництву комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур в межах Казанківської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь