A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новорічне засідання слухачів «Університету третього віку»

Дата: 29.12.2018 09:18
Кількість переглядів: 931

В приміщенні центральної районної бібліотеки смт.Казанка відбулося новорічне засідання слухачів «Університету третього віку» територіального центру соціального обслуговування.  Саме в цей день святково прикрашена зала новорічною ялинкою, вогниками, сніжинками, а також працівники територіального центру  чекали на своїх гостей, щоб подарувати їм чудовий настрій, розважити і потішити подарунками. Тож гостей радо зустрічали Дід Мороз і Снігуронька, в залі бібліотеки було шумно і весело, жінки радо зустрічали одна одну, вітались, гомоніли і з нетерпінням чекали на початок занять.

         Цього разу для пенсіонерів була підготовлена різдвяна вистава «Новорічна попелюшка».  На присутніх  у залі чекала чудова програма насичена  цікавими конкурсами та гумористичними сценками, віршами, піснями, танцями. Новорічну атмосферу довершило частування гарячим духмяним чаєм та солодощами під час якого спілкувались,  обмінювались враженнями, вітали один одного, а також дякували організаторам свята.

До присутніх звернулась голова громадської організації ветеранів війни та праці  Ризук М.Г,  привітала з Новим роком і Різдвом Христовим, побажала міцного здоров‘я, миру , щастя, благополуччя та довгих років життя, а також вручила пенсіонерам новорічні подарунки.

          

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь