A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Депутати селищної ради затвердили бюджет на 2019 рік

Дата: 19.12.2018 14:42
Кількість переглядів: 686

19 грудня відбулась чергова 11 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання. Відкрив сесію Казанківський селищний голова О. Асмолов. В ході підготовки матеріалів до сесії відбулись засідання профільних депутатських комісій, де детально були вивчені питання порядку денного, вносилися корективи в проекти рішень, пропозиції та зауваження.  Загалом до порядку денного було включено 36 питань, із них 15 – земельні. В роботі сесії взяли участь 22 депутата.

 Враховуючи рішення профільної комісії та взявши до уваги, що в смт Казанка єдине автобусне сполучення, депутати підтримали зміни до  програми покриття різниці в ціні перевізника від перевезень пасажирів на маршруті смт Казанка – селище Казанка на 2019-2020 роки, а також підтримали  продовження терміну дії програм: «Турбота», благоустрій територій селищної ради, Комплексної програми профілактики злочинності, програми з фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи та затвердили Цільову програму територіальної оборони та мобілізаційної підготовки на 2019-2020 роки. А також прийняли рішення ще з низки важливих питань.

Одне з головних питань - затвердження селищного бюджету на 2019 рік.

Змістовно, переконливо і обґрунтовано  доповіла заступник селищного голови О. Шевчук про проект бюджету селищної ради на 2019 рік, адже її доповідь була насичена не лише конкретними цифрами, а й проілюстрована слайдами та графічними матеріалами, в тому числі і щодо зростання бюджетних показників об‘єднаної територіальної громади.

Після перерви у пленарному засіданні депутати також ухвали рішення щодо запропонованої в порядку денному низки земельних питань.

Наприкінці сесії Казанківський селищний голова О. Асмолов подякував депутатам ради за виважену й конструктивну позицію, активну роботу по прийняттю необхідних для розвитку нашої громади рішень.

        На пленарному  сесійному засіданні селищної ради  були присутні   голова Казанківської райдержадміністрації О. Жорова,  голова Казанківської районної ради В. Коніщук, кореспондент районної газети «Голос Казанківщини» І Буліч.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь