Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території з метою розміщення комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур

Дата: 19.12.2018 14:34
Кількість переглядів: 991

ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території з метою розміщення комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур                                                                                                                                     в  межах Казанківської селищної ради Казанківського району Миколаївської області (за межами населених пунктів)».

 

        Казанківська районна  державна адміністрація, Казанківська селищна рада запрошують представників громадськості до участі в громадських слуханнях щодо розгляду проекту містобудівної документації «Детальний план території з метою розміщення комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур                                                                                                                             в  межах Казанківської селищної ради Казанківського району Миколаївської області (за межами населених пунктів)».

  

1. Мета, склад та зміст детального плану території 

    Метою розроблення детального плану території є визначення функціонального призначення (із зміною цільового призначення) земельної ділянки за межами населених пунктів з метою розміщення комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур.                                                                                                                                      

    На основі аналізу сформованої містобудівної ситуації та наявної містобудівної  документації проектом передбачається: визначити відповідність земельної ділянки для запланованої діяльності; оцінити ступінь впливу проектованого об'єкта на використання суміжних  земельних ділянок; уточнити параметри існуючих споруд та прилеглих до них територій; визначити межі зон екологічного та техногенного впливу проектованого  об'єкта; обґрунтувати можливість розміщення об'єкта в межах визначеної території в умовах сформованої містобудівної ситуації.

    Проект детального платну території складається з пояснювальної записки та графічних матеріалів.

   Пояснювальна записка визначає підстави для розроблення детального плану території;  природні, соціально-економічні і містобудівні умови; оцінку існуючої містобудівної ситуації; основні принципи планувально-просторової організації території; стан навколишнього середовища; інженерне забезпечення; містобудівні заходи щодо поліпшення стану навколишнього середовища;  комплексний  благоустрій та озеленення території; використання підземного простору; вулично-дорожну мережу, організацію  руху транспорту і пішоходів, розміщення автостоянок; протипожежні заходи; інженерно-технічні заходи цивільної оборони; основні техніко-економічні показники.

    До графічних матеріалів входять: ситуаційна схема; схема розміщення території в планувальній структурі району; опорний план - схема планувальних обмежень; креслення розпланування; схема вертикального планування.

 

2. Основні техніко-економічні показники, що відображають зміст детального плану території

    Площа земельної ділянки в межах відведення – 15.14 га

    Поле зелених насаджень – 5.87 га

    Площа дорожнього покриття –  7.90 га

    Річна виробнича програма – 300 000 тн/рік

    Площа забудови (двоповерховий адміністративно-побутовий корпус з лабораторією, зерносховищ ємністю 150.0 тис. тн з естакадами та галереями, силоси вологого зерна, сушарки продуктивністю 100 тн/год, робочі зерноочисні вежі, відділення завантаження зерна на автотранспорт та залізничний транспорт, пожежні резервуари, трансформаторна підстанція, каналізаційна насосна станція з вбудованим блоком очистки господарсько-побутових стічних та забруднених дощових вод, артезіанська свердловина з водонапірною вежею, стоянки для легкових та вантажних автомобілів) – 13 700 кв. м.

    Коефіцієнт використання території – 90%.

 

 

3. Відомості про замовника та розробника детального плану території

     Проект детального плану території розроблений на підставі розпорядження Казанківської райдержадміністрації від 10.08.2018 № 205-р  «Про розроблення детального плану території для розміщення комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур                                                                                                                                     в  межах території Казанківської селищної ради Казанківського району Миколаївської області (за межами населених пунктів)».

    Замовник розроблення детального плану території – Казанківська райдержадміністрація.

    Розробник детального плану території – ТОВ «ПВІ «Миколаївагропроект».  

    Фінансування робіт по розробленню детального плану території проводиться за рахунок коштів ТОВ СП «НІБУЛОН».  

4. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом детального плану території

    З проектом детального плану території можна ознайомитись з 08.12.2018 р. по 08.01.2019 р. у приміщенні Казанківської  райдержадміністрації за адресою: 56002, Миколаївська область, Казанківський район, смт Казанка, вул.Миру,208, каб.25, а також на офіційному веб-сайті Казанківської районної державної адміністрації (http://kazanka.mk.gov.ua/). За вказаною адресою приймаються пропозиції громадян до проекту детального плану території, подані у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом. Пропозиції повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

5. Інформація про посадову особу райдержадміністрації, відповідальну за організацію розгляду пропозицій.

      Начальник  відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань цивільного захисту райдержадміністрації Химуля Н. В., тел. (05164) 91337.

6. Заплановані інформаційні заходи.

     Інформаційні заходи щодо ознайомлення громадськості із проектом  детального плану території заплановані у вигляді експонування матеріалів та схем детального плану території у приміщенні Казанківської райдержадміністрації.

завантажити документацію

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь