A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Провели засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Дата: 18.12.2018 15:22
Кількість переглядів: 765

Сьогодні, 18 грудня, відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів селищний голова О. Асмолов. Під час засідання було розглянуто 20 питань, що стосуються життєдіяльності громади.

         Члени виконкому погодили проекти рішень, а саме про прийняття комунального закладу будинку дитячої та юнацької творчості до комунальної власності Казанківської селищної ради, про прийняття рухомого майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Казанківського району до комунальної власності селищної ради, також одноголосно проголосували за надання згоди на придбання  житла для осіб із числа  дітей-сиріт за рахунок субвенції з держбюджету.

         Члени виконкому заслухали інформацію заступника селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна О. Шевчук, щодо необхідності внесення змін до бюджету селищної ради на 2018 рік,  які виникли у процесі виконання бюджету поточного року. Також запропонувала збалансований, всебічно підготовлений, добре продуманий і виважений проект бюджету на 2019 рік. Завдяки децентралізації буде бездефіцитним фінансування такої складної галузі, як галузь освіти.

Розглянули проект рішення про план роботи виконкому та основні організаційні заходи на 2019 рік. Конкретно обговорили та погодили плату за харчування дітей в закладах дошкільної освіти на території нашої громади, яка складатиме 17грн 45 коп. на день за одну дитину до трьох років, де 60% батьківська плата 10,50грн, 40% - за рахунок бюджету селищної ради – 6,95 грн. Для дітей від трьох років  плата за харчування  складатиме 26 грн. 39 коп. із них 60% батьківська плата – 15,80грн., 40% за рахунок бюджету селищної ради – 10,59 грн, а також 50% для батьків, які мають трьох і більше дітей віком до 18 років. Плата не справлятиметься за харчування дітей сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім‘ях, діти учасників АТО.

З метою встановлення зручного для населення режиму роботи закладів дошкільної освіти Казанківської громади члени виконкому погодили   режим роботи в 9 дитячих садках, а також режим роботи групової установки доочищення питної води «Русалонька», який знаходиться біля ЗЗСО №4.

Ще одне питання, яке погодили на виконкомі – встановлення фактичної та фіксованої вартості квитка проїзду населення на маршруті смт Казанка – селище Казанка на 2019 рік.

З метою поліпшення  соціального захисту осіб похилого віку, інвалідів та інших  мешканців району, які потребують соціального обслуговування, члени виконкому погодили проект рішення про затвердження положення про комісію з питань звільнення громадян від плати за соціальне обслуговування.

Також під час засідання виконавчого комітету були погоджено проект рішення про видалення аварійних дерев, які розташовані по вулиці Коптєва, на даний час  вони знаходяться в незадовільному стані і є аварійними, а також із впорядкуванням адресного господарства в смт Казанка   погодили проекти рішень щодо присвоєння та зміни поштових адрес, у зв‘язку із змінами в нумерації жилих будинків і будівель та назв вулиць.

Жваве обговорення відбулось щодо проекту рішення про затвердження Положення надання допомоги на поховання деяких категорій  осіб виконавцю волевиявлення померлого, або особі, яка зобов‘язалась поховати померлого. Це положення передбачає допомогу на поховання громадянам, які не досягли пенсійного віку та на день смерті не працювали, не перебували на службі, не зареєстровані у державному центрі зайнятості як безробітні. Розмір такої допомоги складатиме 3000гривень.Розмір такої допомоги складатиме 30РРРрророрроророророророро

 

         Активну участь в обговоренні взяли члени виконкому Т. Сай,  В. Смоль, А. Мерзлікіна, С. Беспалько, І Ушканенко, Л. Баланенко.

         З усіх  розглянутих питань виконавчий комітет Казанківської селищної ради ухвалив відповідні рішення.

 

 

    

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь