A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 17.12.2018 13:19
Кількість переглядів: 1053

Сьогодні відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань агропромислового розвитку, підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища, яке провів її голова В. Дорошенко. В роботі постійної комісії взяв участь і виступив   Казанківський селищний голова О. Асмолов , секретар селищної ради Л. Міненко, заступник селищного голови О. Шевчук та начальник відділу земельних ресурсів О. Рибенок.   

        Члени виконкому розглянули питання відповідно до поданих заяв громадян щодо припинення права користування земельними ділянками, наданими для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства. Розглянуто питання щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку та дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі у оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, про надання дозволу на укладання Угоди про відшкодування збитків від недоотриманих коштів за фактичне використання земельної ділянки на території громади. Всього було розглянуто 16 земельних питань

        Також члени комісії вирішили рекомендувати раді проект рішення про затвердження Цільової програми територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у Казанківській селищній раді на 2019-2020 роки, фінансування заходів якої передбачається здійснювати за рахунок коштів селищного бюджету у межах можливостей його дохідної частини. На всю програму передбачено майже 320 тисяч гривень: на 2019 рік  – 179,3 тис. грн, 2020 рік  - 140,12 тис. грн.. Також обговорили проект рішення щодо змін та продовження терміну дії Програми благоустрою територій Казанківської селищної ради на 2017-2018 роки строком на 2019-2020 роки.

        Жваве обговорення відбулось щодо селищного бюджету на 2019 рік, який дасть змогу збалансовано і ефективно розвиватись наші територіальній громаді.

         Депутати постійної комісії активно обговорювали вищевказані питання порядку денного.   Після обговорення члени комісії вирішили рекомендувати раді  розглянути  на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень.

        

        

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь