A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 14.12.2018 14:00
Кількість переглядів: 670

13 грудня відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань соціального захисту, охорони здоров‘я, освіти, культури, спорту, яке провела її голова О. Коніщук. На засіданні було розглянуто 9 питань, які  виносяться на чергову сесію селищної ради. Начальник відділу освіти, молоді та спорту О. Лука запропонував нове положення про відділ освіти, молоді та спорту, члени постійної комісії детально обговорили основні завдання, повноваження, функції, обов‘язки відділу. Розглянули запропоновані проекти рішень про продовження терміну дії програми «Турбота», зміни до рішення ради «Про затвердження Положення про комунальну установу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Казанківської селищної ради», про прийняття Комунального закладу – Казанківський будинок дитячої та юнацької творчості   та закріпленого за ним майна зі спільної власності територіальних громад сіл,  селищ Казанківського району до комунальної власності селищної ради, а також рухомого майна із спільної власності  територіальних громад сіл, селищ Казанківського району до комунальної власності Казанківської селищної ради.    

        Дуже активне обговорення відбулось при розгляді проекту рішення  щодо створення комунального закладу «Публічна бібліотека Казанківської селищної ради», а саме щодо структури та граничної чисельності працівників установи. Не  менш емоційним було обговорення положення про  порядок надання  допомоги на поховання деяких категорій осіб. О. Коніщук внесла пропозицію доповнити Положення розділом «Відмова у наданні допомоги», а також добавити необхідний перелік документів на виплату допомоги на поховання.  Проект рішення «Про придбання житла  для особи із числа дітей-сиріт за рахунок субвенції з держбюджету» члени комісії рекомендували спеціалісту з юридичних питань Н. Кривоцюк вивчити  нормативні документи щодо законності прийняття рішення, а також розглянути це питання на засіданні постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, прав громадян, законності і правопорядку. Активно обговорили проект рішення «Про селищний бюджет Казанківської селищної ради на 2019 рік».

Після обговорення члени постійної  комісії вирішили рекомендувати раді  розглянути  на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень.

В роботі комісії взяли участь Казанківський селищний голова О. Асмолов, секретар селищної ради Л. Міненко, заступники селищного голови О. Шевчук та В. Новицький, начальник відділу освіти молоді та спорту О. Лука.                

        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь