Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради

Дата: 14.12.2018 11:52
Кількість переглядів: 721

12 грудня, відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, яке провів голова комісії С. Дяченко. 
Депутати обговорили проекти рішень порядку денного наступної одинадцятої сесії 11 скликання, а саме щодо створення комунального закладу «Публічна бібліотека Казанківської селищної ради», про прийняття Комунального закладу – будинок дитячої та юнацької творчості Казанківської районної ради та закріпленого за ним майна зі спільної власності територіальних громад сіл,  селищ Казанківського ра    йону до комунальної власності селищної ради, про надання дозволу на списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів з балансу селищної ради, прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ  Казанківського району Миколаївської області до комунальної власності Казанківської селищної ради рухоме майно, що перебувало на балансі Казанківської центральної бібліотечної системи.  
 З метою забезпечення соціального захисту мешканців громади, які користуються автобусним маршрутом смт Казанка - селище Казанка, і взявши до уваги, що це єдине автобусне сполучення із залізничним селищем Казанка, депутати обговорили проект рішення про продовження терміну дії на 2019-2020 роки Програми покриття різниці в ціні перевізника від перевезень пасажирів на цьому маршруті.
    Також члени постійної комісії обговорили Положення про порядок надання допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов‘язалася поховати померлого,   перелік документів, які потрібно надати заявнику. Розмір допомоги на поховання розраховуватиметься виходячи з вартості ритуальних послуг, що становитиме три тисячі гривень. 
    Депутати активно обговорювали проект рішення  про продовження терміну дії Програми «Турбота» на 2019-2020 роки та внесення  доповнень до неї, мета якої є подальший розвиток і забезпечення державних напрямків по соціальному захисту населення на території нашої громади, а також  порядок надання щомісячної матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни, які проживають на території Казанківської об’єднаної громади. 
Жваве і емоційне обговорення відбулось при розгляді проекту рішення «Про селищний бюджет Казанківської селищної ради на 2019 рік».
     В роботі комісії взяли участь Казанківський селищний голова О. Асмолов,  секретар селищної ради Л. Міненко, заступник селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна О. Шевчук,  
Після детального обговорення члени постійної комісії вирішили   рекомендувати раді розглянути на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь